Football Talk

League Cup: «Πάρτι» της Νιούκαστλ στο Ολντ Τράφορντ – Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε η Λίβερπουλ (video)

League Cup: «Πάρτι» της Νιούκαστλ στο Ολντ Τράφορντ – Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε η Λίβερπουλ (video)

Κατώτερη των περιστάσεων για άλλη μια φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του League Cup, αφού ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» στο Ολντ Τράφορντ από τη Νιούκαστλ (01/11, 0-3)! Πέρασαν Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Σχετικά Άρθρα

Ο… κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε λέει να τελειώσει! Η Νιούκαστλ έκανε ό,τι ήθελε στο Ολντ Τράφορντ, επικράτησε με 3-0 (01/11) και πήρε μία δικαιότατη πρόκριση για τους «8» του League Cup.

Τον «χορό» των τερμάτων άνοιξε ο Αλμιρόν στο 28ο λεπτό, για να έρθει στο 36’ ο Χολ και να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του Έντι Χάου!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούσαν να βρουν με τίποτα το… αντίδοτο και να επιστρέψουν στο ματς. Κάτι που δεν έγινε ποτέ άλλωστε, με τον Γουίλοκ να διαμορφώνει στο 60’ το τελικό 3-0.

Οι -νέες- αποδοκιμασίες ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο στο «Θέατρο των Ονείρων», που τελευταία, βλέπει μόνο… εφιάλτες!


Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει επίσης το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού, αφού κέρδισε εκτός έδρας την Μπόρνμουθ με 2-1. Ο Χάκπο έκανε το 0-1 στο 31’, αλλά οι γηπεδούχοι επανήλθαν στο ματς στο 64’, με το γκολ του Κλάιφερτ.

Λίγο μετά, όμως, ο Νούνιες έβγαλε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Κλοπ. Στο 70’ έγραψε το 1-2 και έτσι οι «reds» είναι εκείνοι που συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Εύκολο βράδυ είχε η Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Επικράτησε με 2-0 της Μπλάκμπερν και έτσι προκρίθηκε στους «8» του League Cup. Τα γκολ των «μπλε» πέτυχαν ο Μπαντιασίλ στο πρώτο ημίχρονο και ο Στέρλινγκ στο δεύτερο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του League Cup το βράδυ της Τετάρτης (01/11):

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 3-1

Έβερτον – Μπέρνλι 3-0

Ίπσουιτς – Φούλαμ 1-3

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 1-2

Τσέλσι – Μπλάκμπερν 2-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 0-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0