Football Talk

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Η Μπάγερν αποκλείστηκε στο Κύπελλο Γερμανίας από τη Ζααρμπρίκεν της Γ' κατηγορίας! (video)

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Η Μπάγερν αποκλείστηκε στο Κύπελλο Γερμανίας από τη Ζααρμπρίκεν της Γ' κατηγορίας! (video)

«Μυθικό» κάζο για την Μπάγερν Μονάχου, ηττήθηκε με 2-1 από την Ζααρμπρίκεν, που αγωνίζεται στην Γ' κατηγορία της Γερμανίας, αποχαιρετώντας το Κύπελλο στη φάση των «32»!

Απίθανα πράγματα στο Κύπελλο Γερμανίας! Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε ένα από τα μεγαλύτερα «σοκ» της ιστορίας της! Οι Βαυαροί στη φάση των «32» αντιμετώπιζαν εκτός έδρας τη Ζααρμπρίκεν, ομάδα από την Γ' κατηγορία της χώρας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1, 01/11)!

Η ομάδα του Τούχελ προηγήθηκε μάλιστα στο 16ο λεπτό, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Τόμας Μίλερ! Όλα έδειχναν ότι θα είχαν ακόμα ένα εύκολο βράδυ.

Το «παραμύθι», όμως, είχε… δράκο και η πρώτη φλόγα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σοντχάιμερ να ισοφαρίζει σε 1-1!

Ελάχιστοι ανησύχησαν. Τι προβλήματα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει άλλωστε η Μπάγερν, απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα; Κι όμως, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης ήταν ο Γκάους που «λύτρωσε» τους γηπεδούχους, γράφοντας το ιστορικό 2-1, που «σφράγισε» ίσως την πιο αξέχαστη βραδιά στην ιστορία της Ζααρμπρίκεν.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0