Football Talk

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 3-1: «Σφυροκόπημα» στην ομάδα του Αρτέτα και πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup! (video)

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 3-1: «Σφυροκόπημα» στην ομάδα του Αρτέτα και πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup! (video)

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να βάλει σοβαρά εμπόδια στη Γουέστ Χαμ (01/11, 3-1) του -βασικού- Ντίνου Μαυροπάνου, με αποτέλεσμα τα «σφυριά» να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του League Cup.

Η Άρσεναλ είχε την κυριαρχία, η Γουέστ Χαμ βρήκε το γκολ, ακόμα κι αν δεν είχε ούτε μια τελική προς την εστία του Ράμσντεϊλ στο πρώτο μέρος. Κι όμως, το σύνολο του Μόγιες προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Γουάιτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπόουεν κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.


Η ομάδα του Αρτέτα προσπάθησε να δείξει ότι δεν πτοήθηκε, επέμεινε, όμως, η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που μόλις ξαναμπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο επιτέθηκε. Και απέκτησε μεγαλύτερο προβάδισμα! Στο 50' ο Κούντους με υπέροχο κοντρόλ από 50άρα μπαλιά, έκανε άψογο τελείωμα για το 2-0 των «σφυριών»! Πλέον η Άρσεναλ είχε ν' ανέβει ένα ολόκληρο βουνό για να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup.


Στο 60' ήρθε και το 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με το βολέ του Μπόουεν και την τύχη που οδήγησε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόντρες. Το αποτέλεσμα αυτού του ματς διαμορφώθηκε στο 90' + 6' με χαμηλό σουτ του Έντεγκααρντ, με την Άρσεναλ να δέχεται ως φυσική συνέπεια της εμφάνισης που έκανε, τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση...


Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος, για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρντ, Έμερσον, Σούτσεκ, Άλβαρες, Κουντούς (88' Κέρερ), Μπενραχμά (81' Γουόρντ Πρόουζ), Πακετά, Μπόουεν

Άρσεναλ: (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Κίβιορ, Μαγκαλιάες, Ζιντσένκο (57' Τομιγιάσου), Βιέιρα, Ζορζίνιο (57' Ράις), Χάβερτς, Νέλσον (66' Σακά), Ενκετιά (79' Έντεγκαρντ), Τροσάρ (66' Μαρτινέλι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0