Football Talk

Ουκρανία – Ελλάδα 1-0: Πάλεψε αλλά «λύγισε» κόντρα στην ίδια ομάδα λίγες μέρες μετά, στο Nations League Γυναικών

Ουκρανία – Ελλάδα 1-0:  Πάλεψε αλλά «λύγισε» κόντρα στην ίδια ομάδα λίγες μέρες μετά, στο Nations League Γυναικών

Η Ουκρανία πήρε… εκδίκηση για την ήττα από την Εθνική μας ομάδα πριν από λίγα 24ωρα, επικρατώντας με 1-0, στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League Γυναικών.

Την Ουκρανία αντιμετώπισε ξανά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών η Εθνική Γυναικών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντί της. Η στήριξη του κόσμου ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακή, με περίπου 3.000 φιλάθλους να βρίσκονται στο πλευρό της Ελλάδας.   

Οι Ουκρανές επικράτησαν με 1-0 στο Γεντί Κουλέ, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης, ανήκε στην Ελλάδα με το σουτ της Σαρρή να περνά λίγο άουτ, αλλά τελικά η Ουκρανία ήταν που κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Στο 32’, η Αμπασένκο πήρε το ριμπάουντ ύστερα από σουτ στο δοκάρι, νικώντας τη Νάση, για να γράψει το 1-0.

Οι Ουκρανές διατηρούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, στο οποίο ωστόσο δεν κατόρθωσαν να φτάσουν. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σιδηρά σούταρε, αλλά η προσπάθειά της δεν στάθηκε ικανή να απειλήσει σοβαρά την Κέλιουσικ, που μπλόκαρε εύκολα. Κάπως έτσι, το 1-0 παρέμεινε έως και το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουκρανία: Κέλιουσικ, Ποντόλσκα, Κόρσουν, Σμάτκο, Πέτρικ, Απανασένκο, Σέμκιβ, Χίριν (79' Πατσουλάγια), Κράβτσουκ, Οβντίγτσου (51' Άντρουκιβ), Χουλστσένκο (88' Καλινίνα).

Ελλάδα: Νάση, Πατερνά (63' Γεωργίου), Παλαμά, Σιδηρά, Μήτκου, Κακαμπούκη, Μάρκου, Σαρρή, Κονγκουλή (88' Παπαδοπούλου), Γιαννακά (56' Μωραΐτου), Σπυριδωνίδου (63' Γεωργατζή)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0