Football Talk

Λάτσιο – Φιορεντίνα 1-0: Με πέναλτι… δώρο, ο Ιμόμπιλε «έκλεψε» το τρίποντο (video)

Λάτσιο – Φιορεντίνα 1-0: Με πέναλτι… δώρο, ο Ιμόμπιλε «έκλεψε» το τρίποντο (video)

Η Λάτσιο τα… χρειάστηκε απέναντι στην Φιορεντίνα, ο Ιμόμπιλε όμως με «κρύο αίμα», εκτέλεσε από τα 11 βήματα τους φιλοξενούμενους.

Λάτσιο και Φιορεντίνα έδωσαν την δική τους «μάχη» στην Ρώμη για την 10η αγωνιστική της Serie A.

Οι πρωτευουσιάνοι δυσκολευόντουσαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να βρουν το «χρυσό» γκολ. Αυτό ήρθε με ένα απρόσμενο πέναλτι στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς για τον αρχηγό και ήρωα, Τσίρο Ιμόμπιλε.

Στο 12ο λεπτό ο Αλμπέρτο δοκίμασε από μακριά το πόδι του αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι και πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 37’ ο Γκονζάλες μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και προσπάθησε να «εκτελέσει» τον αντίπαλο κίπερ, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο 58ο λεπτό ο Τερατσιάνο είπε σπουδαίο «όχι» στην εκπληκτική προσπάθεια του Άντερσόν με σουτ εντός περιοχής.

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Μιλένκοβιτς ήταν απρόσεκτος και με χέρι χάρισε μία μοναδική ευκαιρία στον Ιμόμπιλε για να γίνει ο απόλυτος ήρωας. Ο «καπιτάνο» σαφώς δεν την σπατάλησε και διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάτσιο (Μ. Σάρι): Προβεντέλ, Λαζάρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Ροβέλα, Αλμπέρτο, Άντερσον, Καστεγιάνος, Τζακάνι

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Μπιράγκι, Κουάρτα, Μιλένκοβιτς, Παρίσι, Ντάνκαν, Μέλο, Ικονέ, Μποναβεντούρα, Γκονζάλες, Μπέλτραν

 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0