Football Talk

Αν το ποδόσφαιρο έχει τον «βασιλιά» του, αυτός είναι ο Λιονέλ Μέσι – Πήρε τη Χρυσή Μπάλα για 8η φορά!

Αν το ποδόσφαιρο έχει τον «βασιλιά» του, αυτός είναι ο Λιονέλ Μέσι – Πήρε τη Χρυσή Μπάλα για 8η φορά!

Λιονέλ Μέσι. Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας για τη σεζόν 2022-23. Τα κατάφερε ξανά. Για 8η φορά, Ξεπέρασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ και συνδύασε το «παρθενικό» Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, με μία σπουδαία ατομική διάκριση. Πιθανώς, παρακολουθήσαμε την τελευταία φορά που ο Αργεντινός προσθέτει το εν λόγω «βραβείο» στη συλλογή του!

Απίστευτο επίτευγμα από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα για 8η φορά στην καριέρα του, ξεπερνώντας τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που πλέον αγωνίζεται στο MLS και την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, την Ίντερ Μαϊάμι, ήταν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας, με τον Νορβηγό να έρχεται δεύτερος, παρότι αποτέλεσε τον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη, στην «ιστορική» σεζόν του τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι.

Καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε το γεγονός πως ο Μέσι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την κατάκτηση αυτή να σημαίνει πως για 15η σερί σεζόν, παίκτης της Premier League δεν είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας.

Τελευταίος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2008, με τον Λιονέλ Μέσι να τον αφήνει πλέον στην 2η θέση της κατάταξης και στο -3 από τις ατομικές του διακρίσεις!



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0