Football Talk

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2: Ξέχασε το ντέρμπι, είχε σε φοβερή μέρα τον Ποντένσε και πέρασε ξανά από την Κρήτη! (video)

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2: Ξέχασε το ντέρμπι, είχε σε φοβερή μέρα τον Ποντένσε και πέρασε ξανά από την Κρήτη! (video)

Πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Κρήτη και άνετο πέρασμα με 2-0 από την έδρα του ΟΦΗ. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ντάνιελ Ποντένσε, που σκόραρε δις για τους «ερυθρολεύκους», ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τον Παναθηναϊκό!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να εξαργυρώσει ο Ολυμπιακός την φοβερή αυτοπεποίθηση που άντλησε από τη νίκη του μεσοβδόμαδα με τη Γουέστ Χαμ, με τους «ερυθρολεύκους» να επικρατούν με 2-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη και να ανεβαίνουν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο, ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει στο «σπίτι» του σε βάρος των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, ο Ολυμπιακός είχε ελλείψεις, λόγω των απουσιών του Κώστα Φορτούνη και του Ροντινέι, αλλά κρίθηκε απόλυτα συνεπής στο «ραντεβού» του.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Πορτογάλο να αξιοποιεί άριστα την ασίστ του Μασούρα και να κάνει το 1-0 στο 10ο λεπτό, με υπέροχο σουτ, όντας ξεμαρκάριστος.


Εν συνεχεία, ο Ολυμπιακός ήλεγξε τον ρυθμό και κεφαλαιοποίησε την υπεροχή του, και πάλι σε ανάλογο χρονικό σημείο με αυτό του πρώτου μέρους. Εννέα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Ποντένσε σκόραρε και πάλι, έκανε το 2-0, έπειτα από πάσα του Γιόβετιτς και κατάφερε για 2η φορά σε ένα μήνα, να σημειώσει δύο γκολ σε εξόρμηση της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός στεκόταν εξαιρετικά αμυντικά, ο ΟΦΗ δεν κατέγραψε καν εντός εστίας τελική προσπάθεια μέχρι και το 80ο λεπτό και υπό αυτή τη συνθήκη, το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος για τους Πειραιώτες. Κορυφαίος φυσικά ο Ποντένσε, σταθερότατοι Πορόσο και Ρέτσος, για δεύτερο, διαδοχικό ματς, έκτο σερί «διπλό» του Ολυμπιακού στο εν λόγω γήπεδο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (79' Μαρινάκης), Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ (λ.τρ. 46' Αμπάντα), Θοράρινσον, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγιέγος (68' Τοράλ), Μπάκιτς (26' λ.τρ. Λουίς Φελίπε) και Ντίκο (67' Ριέρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ορτέγα, Ρέτσος, Πορόζο, Κίνι, Μαντί Καμαρά (83' Καρβάλιο), Εσε, Σολμπάκεν (65' Μπιελ), Ποντένσε (83' Σκάρπα), Μασούρας (76' Αλεξανδρόπουλος) και Γιόβετιτς (66' Ελ Καμπί).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0