Football Talk

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0: «Καθάρισε» με επιστροφή στις πρωταθληματικές... ρυθμίσεις! (video)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0: «Καθάρισε» με επιστροφή στις πρωταθληματικές... ρυθμίσεις! (video)
Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι των «Δικεφάλων»! Η ΑΕΚ επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ (30/10, 2-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια, θυμίζοντας κάτι από τις καλύτερες, περσινές της εμφανίσεις!
Ούτε κούραση, ούτε απουσίες! Η ΑΕΚ δεν επηρρεάστηκε από τίποτα και απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν εξαιρετική! Δεν απειλήθηκε καθόλου και τις δικές της ευκαιρίες, της έκανε γκολ, για να επικρατήσει με σκορ 2-0 (30/10) μέσα στην OPAP Arena, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Έτσι, πλησίασε ξανά στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και... περιμένει το αποτέλεσμα στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός (30/10, 21:30), για να δει σε ποια θέση θα βρίσκεται, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

Χωρίς σουτ στον στόχο για πάνω από 80' στο ματς ο ΠΑΟΚ, ενδεικτικό της απόλυτης κυριαρχίας της «Ένωσης». Πινέδα (17') και Ελίασον (55') πέτυχαν τα δύο γκολ της αναμέτρησης.


Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 12', «άγγιξε» το 1-0. Ο Ελίασον έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Πόνσε βγήκε πρώτος πάνω στην μπάλα, έκανε την κεφαλιά, αλλά είδε την προσπάθειά του να «σταματά» στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι. Όπως φάνηκε, ήταν η προειδοποιητική «βολή».



Πέντε λεπτά αργότερα (17'), ο Πέτρος Μάνταλος έκανε μία «γλυκιά» σέντρα στο 17' και ο Ορμπελίν Πινέδα, με κεφαλιά... ψαράκι, «άνοιξε» το σκορ.



Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας για ένα δεύτερο γκολ. Κάτι που βρήκε, στο 55ο λεπτό.

Σιμάνσκι και Πόνσε συνδυάστηκαν άψογα, ο πρώτος έκανε το «γύρισμα» προς τη μεγάλη περιοχή, βρήκε τον Ελίασον, κι αυτός με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 2-0, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική στη Stoiximan Super League.



Μάλιστα, έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ. Το πλασέ του Γαλανόπουλου (83'), ωστόσο, όπως και αυτό του Τσούμπερ (89'), κατέληξαν λίγο έξω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι και το 2-0, παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Γιόνσον (65' Γαλανόπουλος), Σιμάνσκι (83' Γκατσίνοβιτς), Πινέδα, Μάνταλος (64' Τσούμπερ), Ελίασον (83' Άμραμπατ), Πόνσε (83' Πισάρο).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (46' Σάστρε), Εκόνγκ, Νάσμπεργκ (60' Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (75' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (60' Τάισον), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (75' Τόμας).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0