Football Talk

Θρίαμβος της Εθνικής Νεανίδων απέναντι στην Ουαλία με 3-0

Θρίαμβος της Εθνικής Νεανίδων απέναντι στην Ουαλία με 3-0

Η Εθνική Νεανίδων επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 3-0 επί της Ουαλίας και παρέμεινε με πανηγυρικό τρόπο στην League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Η Εθνική Νεανίδων, εντυπωσίασε με την απόδοση της και με το τελικό 3-0 επί της Ουαλίας κατάφερε να φέρει εις πέρας τον κύριο στόχο της χρονιάς, δηλαδή να παραμείνει στην League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αυτό επιτεύχθηκε με την ευρεία αυτή νίκη, ενώ και η ισοπαλία θα ήταν αρκετή.

Η Χαλατσογιάννη είχε πάρει προσωπικά την υπόθεση νίκη, σκοράροντας στο 7ο λεπτό, ενώ στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής. Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε η Σιαφαρίκα, βρίσκοντας δίχτυα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας και το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουαλία: Πίλινγκ, Μίλερ, Ρίτσαρντσον (46’ Όουεν), Μ. Ντέιβις, Λ. Ντέιβις (89’ Πέροτ), Πιρς, Λι, Γκρίφιθς, Τέισαρ, Φράνσις, Γκάι (61’ Κόλιερ).

Ελλάδα: Πεταλωτή, Τσαρουχά, Φακίνου (57’ Λαζαράκη), Γιοβάνη, Μπριάνα (90’+1’ Παντέρη), Κωστοπούλου (66’ Σιαφαρίκα), Νταρζάνου, Καρυπίδη, Ραπάνη, Στεργιούλη (66’ Αεράκη), Χαλατσογιάννη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0