Football Talk

Το «σοκ» συνεχίζεται: Μπορεί να είναι στα σύνορα με τη Βενεζουέλα ο πατέρας του Λουίς Ντίας!

Το «σοκ» συνεχίζεται: Μπορεί να είναι στα σύνορα με τη Βενεζουέλα ο πατέρας του Λουίς Ντίας!

Κανένα νέο προς το παρόν για τον πατέρα του Λουίς Ντίας, με δημοσιεύματα του εξωτερικού και τοποθετήσεις της Αστυνομίας να αναφέρουν πως ενδεχομένως, οι απαγωγείς να βρίσκονται στα σύνορα με τη Βενεζουέλα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πατέρα του Λουίς Ντίας, ενώ δεν αποκλείεται ο Λουίς Μανουέλ Ντίας να βρίσκεται στα σύνορα της Κολομβίας με τη Βενεζουέλα.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας στρατηγός, Αλεχάντρο Ζαπάτα είπε ότι η απαγωγή ήταν «σχεδιασμένη» και ότι υπάρχουν αποδείξεις γι΄αυτούς που εμπλέκονται «Έχουμε ξεκάθαρα άτομα που θα μπορούσαν να έχουν συνδεθεί με το περιστατικό. Όταν συμβαίνουν γεγονότα όπως αυτό, γενικά δεν είναι αυθόρμητα, υπάρχει προηγούμενος σχεδιασμός».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ο πατέρας του Λουίς Ντίας να έχει μεταφερθεί στη Βενεζουέλα, ο στρατηγός Ζαπάτα είπε: «Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως οι απαγωγείς λογικά είναι κοντά στα σύνορα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα στοιχείο που να μας δείχνει ότι έχουν περάσει τα σύνορα. Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, αλλά ούτε και το αποκλείουμε. Είναι πολύ πιθανό να ψάχνουν το ενδεχόμενο της απόδρασης σε εκείνο το μέρος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0