Football Talk

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Εύκολο απόγευμα για τους Θεσσαλονικείς, συνεχίζει να απογοητεύει ο «Αίαντας»

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Εύκολο απόγευμα για τους Θεσσαλονικείς, συνεχίζει να απογοητεύει ο «Αίαντας»

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε μία άνετη νίκη. Ο «Αίαντας» δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει… κεφάλι και πλέον μετράει πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε το τρίποντο στην Θεσσαλονίκη (2-0) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο «Αίαντας» συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα και φεύγει χωρίς βαθμούς από τον αγωνιστικό χώρο για πέμπτη συνεχόμενη φορά.

Στο 23’ απείλησε ο Νταρίντα αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Στο 50ο λεπτό οι Μπράμπετς και Μορόν επιχείρησαν να σκοράρουν χωρίς όμως επιτυχία, καθώς οι παίκτες του Άρη περισσότερο μπερδεύτηκαν παρά συνεργάστηκαν.

Ο Φεράρι στο 55’ βρήκε τον Σουλεϊμάνοφ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με το μεσοεπιθετικό να σκοράρει για πρώτη φορά με τα κίτρινα.

Ο Τζίνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 61’, μετά από ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα.

Σε μία φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ η μπάλα κατέληξε στον Ζαμόρα και εκείνος δεν αστόχησε από κοντινή απόσταση για το 2-0.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης, Κάρλσον, Μορόν

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Παμλίδης, Τζίνο, Τζίμας, Ροσέρο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0