Football Talk

«Σοκ»: Λιποθύμησε στο κέντρο του γηπέδου ο Μπας Ντοστ – Έκλαιγαν όλοι, ανέκτησε τις αισθήσεις του! (video)

«Σοκ»: Λιποθύμησε στο κέντρο του γηπέδου ο Μπας Ντοστ – Έκλαιγαν όλοι, ανέκτησε τις αισθήσεις του! (video)

Σοκαριστικές εικόνες στην αναμέτρηση της Ναϊμέγκεν με την Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Μπας Ντοστ να πέφτει στο έδαφος λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, τρομάζοντας άπαντες. Διεκόπη το ματς και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, έκλαιγαν συμπαίκτες και αντίπαλοι.

Μία σοκαριστική στιγμή έλαβε χώρα στην αναμέτρηση του ολλανδικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Ναϊμέγκεν και την Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Μπας Ντοστ να χάνει τις αισθήσεις του στις καθυστερήσεις και να πέφτει στο έδαφος.

Πήρε μερικά δευτερόλεπτα σε άπαντες να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τον πλησιάζουν και να αντιλαμβάνονται πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση.

Πολλοί έβαλαν τα κλάματα και όλοι προσπάθησαν να σχηματίσουν ένα κύκλο γύρω του, ώστε να μην μπορούν οι κάμερες να έχουν ξεκάθαρο πλάνο και οι γιατροί να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.

Τα καλά νέα είναι πως στιγμές πριν την αποχώρησή του, ο Ντοστ έδειχνε να κινείται και να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της, με τη Ναϊμέγκεν να επιβεβαιώνει πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Περιττό να αναφέρουμε πως το ματς δεν τελείωσε ποτέ…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0