Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 2-1: Ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει να... τρελαίνει ολόκληρη την Γερμανία!

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ 2-1: Ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει να... τρελαίνει ολόκληρη την Γερμανία!

Μα τι κάνει τέλος πάντων ο Τσάμπι Αλόνσο με την Λεβερκούζεν; Πρώτη βαθμολογικά, δεν καταλαβαίνει τίποτα! Επικράτησε επί της Φράιμπουργκ (2-1) στην 9η αγωνιστική της Bundesliga την Κυριακή (29/10) και πήρε άλλο ένα τρίποντο.

Ο Τσάμπι Αλόνσο με έναν τρόπο μαγικό ανέβασε τις «ασπιρίνες» στα... ουράνια. Άλλη μια νίκη και δεν έχει να φοβάται τίποτα απέναντι στην πρωταθλήτρια των 10 σερί τίτλων στην Bundesliga, Μπάγερν Μονάχου.

Είναι ικανή να στεφθεί πρωταθλήτρια και έχει κάνει δυνατό ξεκίνημα. Προσέθεσε την ένατη νίκη της, με τον Βιρτζ να δίνει το προβάδισμα στο 36ο λεπτό και το διατήρησε μέχρι το ημίχρονο.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, η Φράιμπουργκ μπήκε αποσυντονισμένη και μεγάλωσε το προβάδισμα του αντιπάλου με το αυτογκόλ του Ατουμπολού στο 61’. Ο Γκούλντε φάνηκε να είναι η σωτήρια αλλαγή, αφού δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο χορτάρι μείωσε σε 2-1 στο 70’.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τα θηρία του Αλόνσο, που είναι έτοιμοι να κατακτήσουν, όχι μόνο την Γερμανία, αλλά όλη την Ευρώπη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τσ. Αλόνσο): Χραντέτσκι, Κοσουνού, Τα, Ταπσομπά, Φρίμπονγκ (85’ Τέλα), Παλάσιος, Τσάκα, Γκριμάλντο (90’ Ινκαπίας), Χόφμαν (85’ Αντλί), Βιρτζ (90’ Χλόζεκ), Μπονιφάς (90’ Σικ)

Φράιμπουργκ (Κ. Στράιχ): Ατουμπολού, Σιντίλια, Γκίντερ, Λίνχαρτ (68’ Γκούλντε, Κούμπλερ, Ρολ (81’ Ανταμού), Χόφλερ, Έγκεσταιν (67’ Γκρέγκοριτς), Ντόαν, Χόλερ, Γκρίφο (81’ Βάισχαουπτ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0