Football Talk

Με έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανσερραϊκό!

Με έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανσερραϊκό!

Πολλές και αναμενόμενες οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με έξι νέα πρόσωπα θα παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανσερραϊκό για τις υποχρεώσεις της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Πιο συγκεκριμένα, ήταν γνωστό πως ο Σέρβος τεχνικό πρόκειται να διαφοροποιήσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι της την ενδεκάδα του και οι επιλογές του έγιναν γνωστές μια ώρα πριν τον αγώνα.

Τα γκολπόστ θα υπερασπιστεί ο Λοντίγκιν, ενώ ο Αράο θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν Πέρεθ επιστρέφει στο «6» και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ.

Για τον Πανσερραϊκό μονάχα δύο αλλαγές υπάρχουν για τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον Δεληγιαννίδης να παίρνει τη θέση του Πεταρβάκη και τον Ουεντράογκο του Μούργου.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Αράο, Κώτσιρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Πηλέας, Χατζησταύρος, Μορέιρα, Στάικος, Τόμας, Ουεντράογκο, Άλεξιτς.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0