Football Talk

Αϊντχόφεν – Άγιαξ 5-2: «Αίαντας» για… κλάματα, νέο κάζο για τον ουραγό της βαθμολογίας

Αϊντχόφεν – Άγιαξ 5-2: «Αίαντας» για… κλάματα, νέο κάζο για τον ουραγό της βαθμολογίας

Συνεχίζεται η ασταμάτητη «κατρακύλα» του Άγιαξ στην Eredivisie με την Αϊντχόφεν να τον «ντροπιάζει» με μία «5αρα» (5-2). Σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση ο «Αίαντας» που βρίσκεται μόνος του στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Η 10η αγωνιστική της Eredivisie ήταν σίγουρα εντυπωσιακή για τους οπαδούς της Αϊντχόφεν, που είδαν την ομάδα τους να κατατροπώνει τον Άγιαξ με 5-2.

Ο «Αίαντας» παραμένει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και βλέπει τα πράγματα να γίνονται όλο και πιο δύσκολα στην φετινή σεζόν.


Μπορεί να πήρε το προβάδισμα με Βαν Ντεν Μπούμεν στο 10’ ο Άγιαξ, όμως ο Λοζάνο ισοφάρισε γρήγορα στο 20ο λεπτό. Ο Μπρόμπεϊ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Μετά όμως ακολούθησε… καταιγίδα.

Ο Ντε Γιόνγκ έκανε γρήγορα στην επανέναρξη του αγώνα το 2-2 στο 49’, με τον Σαϊμπρί να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 52ο λεπτό.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα σόου Λοζάνο, με τον Μεξικανό να σκοράρει άλλες δύο φορές (60’, 72’) σημειώνοντας χατ τρικ για το τελικό 5-2.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0