Football Talk

Premier League: Νίκη αφιερωμένη στον Ντίας από τη Λίβερπουλ, 12ο σερί τρίποντο εντός έδρας για τη Βίλα!

Premier League: Νίκη αφιερωμένη στον Ντίας από τη Λίβερπουλ, 12ο σερί τρίποντο εντός έδρας για τη Βίλα!

Άνετη επικράτηση της Λίβερπουλ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, συνεχίζει το… βιολί της η Άστον Βίλα, που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στη Λούτον. Έμεινε στο 1-1 η Μπράιτον με τη Φούλαμ, σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε.

Με το μυαλό όλων στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Λουίς Ντίας μετά την απαγωγή των γονιών του, η Λίβερπουλ αφιέρωσε τη νίκη της (3-0) επί της Νότιγχαμ Φόρεστ σ' εκείνον. Διασκεδαστικό απόγευμα Κυριακής για την Άστον Βίλα με το 3-1 επί της Λούτον, στο 1-1 έμειναν Μπράιτον και Φούλαμ με τους «γλάρους» να έχουν ανάγκη να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους στα εγχώρια. 

Ο Ντάργουιν Νούνιες μετά και το... άχαστο που έχασε πριν από μερικές μέρες κόντρα στην Τουλούζ, έψαξε τις ευκαιρίες για να βρει δίχτυα και να το αφήσει πίσω του αυτό. Τελικά στο 31ο λεπτό ήρθε το 1-0, με τον ΜακΆλιστερ να βγάζει την αντεπίθεση για το 3 με 2, ο Νούνιες δεν κατάφερε στο πρώτο σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το έκανε ο Ζότα στο «ριμπάουντ» για το 1-0. Μάλιστα, ο Πορτογάλος αφιέρωσε το γκολ στον Ντίας, στηρίζοντάς τον μετά τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε με την απαγωγή των γονιών του.

Η Λίβερπουλ είδε με... χαρά την Φόρεστ ν' ανοίγεται και να προσπαθεί να επιτεθεί, αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν. Και αυτά τα εντόπισαν γρήγορα οι παίκτες του Κλοπ, για να φτάσει το 35', ο Σαλάχ από δεξιά ν' ανοίξει πανέμορφα για τον Σόμποσλαϊ κι εκείνος να βρει τον Νούνιες με γύρισμα για το 2-0. Σε ήρεμο τέμπο κυλούσε πλέον το παιχνίδι δίχως να ξεφεύγει από τον έλεγχο της Λίβερπουλ με το σκορ να είναι τέτοιο που πρόσφερε ασφάλεια στο σύνολο του Κλοπ. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 77ο λεπτό. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έτρεξε στην μακρινή μπαλιά του Σόμποσλαϊ και με Τέρνερ να κάνει τεράστια γκάφα βγαίνοντας από την περιοχή του και χάνοντας την φάση, σκόραρε εύκολα. Δοκάρι είχε ο Ελάνγκα στα τελευταία λεπτά του ματς. 

Μπράιτον – Φούλαμ 1-1

 

Σε ένα πολύ ωραίο ματς από πλευράς θεάματος, Μπράιτον και Φούλαμ έμειναν στο 1-1 στο «Άμεξ», υπό καταρρακτώδη βροχή, με τους «γλάρους» να είναι ανώτεροι, αλλά να μην καταφέρνουν να πανηγυρίσουν για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα, μετά την επικράτησή τους σε βάρος του Άγιαξ, με 2-0, στο ίδιο γήπεδο, πριν από τέσσερις ημέρες.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με τον Έβαν Φέργκιουσον, με τον Πασκάλ Γκρος να μοιράζει την ασίστ στο 200ο του παιχνίδι σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Όλα έδειχναν πως η Μπράιτον διαχειριζόταν άνετα το αποτέλεσμα, αλλά η 4η εντός εστίας τελική προσπάθεια της Φούλαμ, κατέληξε στα δίχτυα.

Σε μία φάση που η γηπεδούχος ζήτησε φάουλ, σε μαρκάρισμα πάνω στον Γκρος, ο Παλίνια έκανε το 1-1 στο 65’ και έδωσε τρομερό ενδιαφέρον στο ματς, με την Μπράιτον να πιέζει αφόρητα μέχρι και το φινάλε.

Ο Φάτι απώλσε μεγάλη ευκαιρία στο 85’, ο Γουέμπστερ είδε την κεφαλιά του, 120 δευτερόλεπτα αργότερα, να σταματά πάνω στη γραμμή από τον Ρόμπινσον, οι  ενέργειες του Μιτόμα δεν ήταν αρκετές και το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Άστον Βίλα – Λούτον 3-1

 

Με μεγάλη ευκολία και με χαρακτηριστική άνεση, η Άστον Βίλα πανηγύρισε μία άνετη επικράτηση επί της Λούτον στο «Βίλα Παρκ» με 3-1, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, τις 12 σερί νίκες στο «σπίτι» της και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη και η ομάδα του Έμερι προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με τον ΜακΓκίν.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μούσα Ντιαμπί «έγραψε» με όμορφο τρόπο το 2-0, μετουσιώνοντας σε ασίστ την ενέργεια του Μπέιλι, για να έρθει η Λούτον και να ανεβάσει… μόνη της τον δείκτη του σκορ.

Ο Λόκιερ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα στο 62’, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν το σκορ, έπειτα από άτυχο αυτογκόλ του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0