Football Talk

Γιουβέντους – Βερόνα 1-0: Το άξιζε και ο Καμπιάζο τη… λύτρωσε με «buzzer-beater» για να πάει στην κορυφή! (video)

Γιουβέντους – Βερόνα 1-0: Το άξιζε και ο Καμπιάζο τη… λύτρωσε με «buzzer-beater» για να πάει στην κορυφή! (video)

Το πάλεψε, είδε δύο τέρματά της να ακυρώνονται και τελικά η Γιουβέντους κατάφερε να βρει το «χρυσό» γκολ της νίκης απέναντι στη Βερόνα, στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων (28/10, 1-0), από τα πόδια του Καμπιάζο!

Ο Κεν «χρίστηκε» δύο φορές σκόρερ, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις, είδε τα τέρματά του να ακυρώνονται. Η Γιουβέντους το πάλεψε στο Τορίνο απέναντι στη Βερόνα, δεν τα παράτησε και στο φινάλε τελικά χαμογέλασε, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Καμπιάζο!

Επικράτησε με 1-0, λύνοντας το «γόρδιο δεσμό» στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, για να φτάσει στους 23 βαθμούς έπειτα από 10 αγωνιστικές στη φετινή Serie A και να… πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας!

Ο Ιταλός φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις, αλλά τα γκολ του ακυρώθηκαν, αρχικά για οφσάιντ και εν συνεχεία για επιθετικό φάουλ.

Ο Μοντιπό κρατούσε αδιαπέραστη την εστία της Βερόνα, αλλά στο φινάλε… λύγισε. Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 90+6’, ο Μίλικ έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να μπερδεύεται, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επερχόμενο Καμπιάζο να την στείλει στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0