Football Talk

Ο Μπέλινγκχαμ εξαπέλυσε... πύραυλο και ο Χάαλαντ τον αποθεώνει!

Ο Μπέλινγκχαμ εξαπέλυσε... πύραυλο και ο Χάαλαντ τον αποθεώνει!

Αξεπέραστο δίδυμο στην Ντόρτμουντ, με τα «μαγικά» τους να τους ανοίγουν... τα φτερά. Έχουν ταβήξει πλέον χωριστούς δρόμους, όμως αυτή η αγάπη δεν πρόκειται να σβήσει. Το απολαυστικό γκολ του Μπέλινγκχαμ στο Clasico (28/10) κέρδισε τον θαυμασμό του Νορβηγού επιθετικού, τον οποίο εξέφρασε μέσω ενός Instastory.

Ο ένας διαπρέπει στην Μάντσεστερ Σίτι και ο άλλος στην Ρεάλ Μαδρίτης. Χωρίστηκαν, όμως οι όμορφες στιγμές που περάσανε μαζί και η αγαπή που τρέφουν ο ένας για τον άλλον συνεχίζουν να υπάρχουν.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ από την ώρα που ήρθε στους «λος μπλάνκος» δεν λέει να ησυχάσει. Είναι σαρωτικός και πάντα έτοιμος να δώσει λύση όταν η ομάδα την χρειάζεται. Έτσι, και στο πολυαναμενόμενο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα (28/10) στεναχώρησε τους «μπλαουγκράνα» μέσα στην έδρα τους.

Σκόραρε διπλά, όμως το γκολ «κεραυνός» που άφησε άπαντες άφωνους δεν ήταν εκείνο των καθυστερήσεων, αλλά αυτό της ισοφάρισης. Μέσα στους άναυδους θαυμαστές και ο Χάαλαντ, ο οποίος μέσα από Instastory του εξύμνησε τον παλιό του συμπαίκτη στην Ντόρτμουντ, χαρακτηρίζοντάς τον εξωπραγματικό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0