Football Talk

Η Μπρέντφορντ κάνει στο Στάμφορντ Μπριτζ όσα δεν μπορεί η Τσέλσι εδώ και 5 μήνες (video)

Η Μπρέντφορντ κάνει στο Στάμφορντ Μπριτζ όσα δεν μπορεί η Τσέλσι εδώ και 5 μήνες (video)

Η Μπρέντφορντ έχει μετατρέψει σε… εξοχικό το Στάμφορντ Μπριτζ. Η «κατρακύλα» της Τσέλσι συνεχίζεται και οι «μέλισσες» το εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της για ακόμη μία φορά, κάτι που πλέον δεν θα έπρεπε να θεωρείτε και… είδηση.  

Οι «μπλε» του Λονδίνου διατηρούν ένα τρομερά αρνητικό σερί εντός έδρας, που κρατάει από πέρσι και φαίνεται να συνεχίζετε δυναμικά.

Chelsea: Can you name all 22 signings from the 2022-23 season?

Στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις που έχει δώσει η Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ (για την Premier League) μετράει μόλις μία νίκη και αυτή απέναντι στην νεοφώτιστη Λούτον, που θα παλέψει φέτος για την σωτηρία της στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα του Ποτσετίνο φιλοξένησε την Μπρέντφορντ για την 10η αγωνιστική με τις «μέλισσες» να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη (2-0) προσπερνώντας μάλιστα και την Τσέλσι στον βαθμολογικό πίνακα.

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Μπρέντφορντ ταπεινώνει τους «μπλε» στην έδρα τους, χτίζοντας ένα ανέλπιστο σερί που είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Το στατιστικό αυτό όμως δείχνει πόσο καλή είναι η Μπρέντφορντ ή μήπως πόσο απογοητευτική είναι η Τσέλσι;

Κάτι που ίσως φανεί ακόμη πιο τρελό είναι πως από πέρσι τον Απρίλιο οι «μέλισσες» μετρούν περισσότερες νίκες στην έδρα της Τσέλσι, απ’ τι η ίδια η ομάδα στο γήπεδο της.

Όσο παράλογο και αν ακούγεται αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τον Απρίλιο του 2022 η Μπρέντφορντ είχε νικήσει και πάλι με 2-0 όπως και σήμερα (28/10), ενώ στο ενδιάμεσο για την Τσέλσι έχει προηγηθεί μόλις η νίκη απέναντι στην Λούτον που προαναφέρθηκε.

Οι οπαδοί στο Στάμφορντ Μπριτζ τους τελευταίους μήνες έχουν ανεχτεί πολλά και όπως φαίνεται θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, για να δουν ξανά την ομάδα τους να μεγαλουργεί στο γήπεδο.

Homophobic chant in English Premier League deemed punishable offense | The  Manila Times

Πρώτα απ’ όλα όμως θα πρέπει να κάνουν κάτι για τις εντός έδρας αναμετρήσεις, καθώς οι νίκες είναι είδος… υπό εξαφάνιση.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0