Football Talk

Bundesliga, 9η αγωνιστική: Παρελθόν η Τότεναμ για Κέιν, με χατ τρικ δίνει το... τιμόνι στους Βαυαρούς – Στην πεντάδα η Χόφενχαϊμ

Bundesliga, 9η αγωνιστική: Παρελθόν η Τότεναμ για Κέιν, με χατ τρικ δίνει το... τιμόνι στους Βαυαρούς – Στην πεντάδα η Χόφενχαϊμ

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχτηκε την Ντάρμσταντ σε έναν αγώνα «φωτιά και λάβρα» (28/10). Τρεις κόκκινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο, δέκα εναντίον εννέα, όμως οι Βαυαροί κέρδισαν έδαφος, επικρατώντας 8-0. Η Χόφενχαϊμ δεν επέτρεψε στην Στουτγκάρδη να... αναρριχιθεί, με το τελικό 3-2 να βάζει τους φιλοξενούμενους εντός πεντάδας.

Ανατρεπτικό το πρώτο ημίχρονο για Μπάγερν και Ντάρμσταντ, αφού πριν ακόμα τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, η οικοδέσποινα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες και οι φιλοξενούμενοι με εννέα. Αποδέκτες της απευθείας κόκκινης κάρτας ήταν οι Κίμιτς (4’), Γκιασούλα (21’) και Μαγκλίτσα (41’).

Μετά το ημίχρονο οι Βαυαροί εξαπέλυσαν «πυρά» και επικράτησαν με οκτάρα. Το σκορ άνοιξε ο Χάρι Κέιν στο 51’, ενώ σκόραρε εκ νέου στο 69’. Διπλό στόχο βρήκε και ο Λερόι Σανέ (56’, 64’), ενώ δεν μπορούσε να λείπει από τον... χορό και ο Μουσιάλα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, επίσης εις διπλούν (61’,76’).

Το 6-0 διαμόρφωσε ο... πύραυλος που εξαπέλυσε ο Μίλερ στο 71’ στο κέντρο της αντίπαλης εστίας, ενώ το τελικό 8-0 διαμόρφωσε με αποφασιστικότητα και πάλι ο Κέιν. Στις αγωνιστικές του δράσεις μετά από 350 μέρες γύρισε ο Μάνουελ Νόιερ που ήταν σαν να μην έλειψε ούτε μια μέρα.

Η Στουτγκάρδη αντιστάθηκε στην Χόφενχαϊμ, όμως οι φιλοξενούμενοι «τρύπωσαν» στην πεντάδα, αφήνοντας την οικοδέσποινα τρίτη. Η αρχή έγινε από τον Πρέμελ στο 5’ και ο Βέγκχορστ έδωσε το προβάδισμα στην Χόφενχαϊμ στο 21’. Ο Φιούριχ έδωσε ελπίδες στην οικοδέσποινα με ένα εύστοχο σουτ στο 61’, αλλά ο Χοφ απάντησε ψύχραιμα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 67’. Ο Ουντάβ με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-2

Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου 2-0

Γκλάντμπαχ – Χάιντενχαϊμ 2-1

Μπάγερν Μονάχου – Ντάρμσταντ 8-0

Στουτγκάρδη – Χόφενχαϊμ 2-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0