Football Talk

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασής του

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασής του
Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να καταθέσει έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης, ζητώντας να γίνει δεκτή.

Το Πειθαρχικό Όργανο έκανε χθες γνωστή την απόφασή του για τη διακοπή του ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό, στην οποία επισημαίνεται ότι η κύρια παρέμβαση που έκανε ο Παναθηναϊκός δεν έγινε δεκτή. Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με με -1 βαθμό, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το παιχνίδι κατοχυρώνεται στον Παναθηναϊκό με 0-3. Παράλληλα, οι Πειραιώτες καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι», με βάση αυτή την εξέλιξη, δεν έχουν δικαίωμα να παραστούν στην εκδίκαση της έφεσης που προτίθεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός για την αντιστροφή της απόφασης και κατ’ επέκταση ούτε και στο CAS, εάν η υπόθεση φτάσει μέχρι εκεί.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόκειται να κατατεθεί έφεση κατά της απόρριψης της κύριας παρέμβασης που είχε κάνει στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Πειθαρχικό Όργανό ζητώντας από την Επιτροπή Εφέσεων να αλλάξει αυτό το μέρος της πρωτόδικης απόφασης, και να γίνει δεκτή η κύρια παρέμβαση που είχε κάνει.

Έτσι, είναι πιθανό το ενδεχόμενο η Επιτροπή Εφέσεων να επιτρέψει στους πράσινους να δώσουν το «παρών» και στην εκδίκαση της υπόθεσης στην νέα διαδικασία.

www.bnsports.gr                                                                       

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0