Football Talk

Ο Φίγκο, ο Κριστιάνο και ο Μέσι: 5+1 αλησμόνητα γκολ από τα El Clásico στη Βαρκελώνη! (video)

Ο Φίγκο, ο Κριστιάνο και ο Μέσι: 5+1 αλησμόνητα γκολ από τα El Clásico στη Βαρκελώνη! (video)

Τόσες και τόσες στιγμές! Πώς να ξεχαστούν! Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (28/10, 17:15) θα προσφέρουν ακόμα ένα El Clásico, κάτι που μάς δίνει την ευκαιρία να ανακαλέσουμε κάποια αξέχαστα τέρματα, που σημειώθηκαν στην έδρα των «μπλαουγκράνα».

Τα El Clásico κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Όλες οι «μονομαχίες» μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης καθηλώνουν κάθε αγνό ποδοσφαιρόφιλο. Πάθος, θέαμα, αλλά και εντυπωσιακά γκολ!

Αυτά ακριβώς περιμένουμε και από την αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου (28/10, 17:15), για την 11η αγωνιστική της La Liga στο Μονζουίκ. Μπορεί ποτέ να μην είναι εφικτό να προβλέψεις το τελικό αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ντέρμπι, ωστόσο ένα θεωρείται σίγουρο. Θα το απολαύσεις!

Όπως και όλα εκείνα που είχαν προηγηθεί. Με θρύλους του αθλήματος να έχουν φορέσει τις φανέλες των δύο ομάδων. Αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι τους στα Clásico.

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και φυσικά, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία, για να… θυμηθούμε ορισμένα τέρματα από τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, στην έδρα της Μπαρτσελόνα! Από τη λόμπα του Αλέξις Σάντσες, στη «βολίδα» του Κριστιάνο Ρονάλντο και στην ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι!

  • Λουίς Φίγκο 1997/98

    Ο Πορτογάλος είχε σκοράρει κόντρα στη μετέπειτα ομάδα του, με ένα απίθανο αριστερό σουτ, πίσω στη σεζόν 1997/98. Ο Φίγκο έγινε κάτοχος της μπάλας στη δεξιά μεριά της μεγάλης περιοχής και με ένα «γλυκό» αριστερό σουτ, βρήκε το πλαϊνό δίχτυ για να πετύχει το δεύτερο γκολ των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι εν τέλει επικράτησαν με 3-0.

  • Ρονάλντο 2005/06

    Ο… Βραζιλιάνος Ρονάλντο, το «φαινόμενο», είχε πληγώσει την παλιά του ομάδα ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Με τη «Βασίλισσα» πίσω στο σκορ, βγήκε στην αντεπίθεση, «τσίμπησε» την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα με έναν πανέμορφο τρόπο, για να ισοφαρίσει σε 1-1.

  • Λιονέλ Μέσι 2012/13

    Αλησμόνητο είναι και το απευθείας φάουλ που είχε πετύχει ο Λιονέλ Μέσι σε αγώνα της La Liga, το 2012/13. Αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αποφάσισε να σημαδέψει εστία και δεν λάθεψε. Έγραψε με εντυπωσιακό τρόπο το 2-1, έστω κι αν στο φινάλε, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

  • Αλέξις Σάντσες 2013/14

    Πώς να ξεχάσεις αυτό το γκολ; Ο Χιλιανός αφού «ζάλισε» τον προσωπικό του αντίπαλο, «έσκαψε» την μπάλα από το ύψος της περιοχής, την πέρασε πάνω από τον Ντιέγκο Λόπεθ και έγραψε το 2-0, σε μία βραδιά που η Μπαρτσελόνα τελικά κέρδισε με σκορ 2-1.

  • Κριστιάνο Ρονάλντο 2017/18

    Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε σημειώσει ένα μυθικό τέρμα στο Καμπ Νου, στους τελικούς του ισπανικού Super Cup το 2017. Πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή και την έστειλε… τηλεκατευθυνόμενη στο αριστερό «παραθυράκι» του Τερ Στέγκεν, με τη Ρεάλ να κερδίζει με 3-1 και να κατακτά μάλιστα και το τρόπαιο, επικρατώντας και στο ματς της Μαδρίτης.

Bonus: Ζούλιο Μπαπτίστα 2007/08

Για το φινάλε, αφήσαμε κάτι… αναπάντεχο, αλλά εξίσου εντυπωσιακό. Ο Ζούλιο Μπαπτίστα είχε κρίνει ένα Clásico, το 2007-08, καθώς με το γκολ του χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Άλλαξε εξαιρετικά με Ραούλ και Φαν Νίστελροϊ, τελειώνοντας άμεσα με δεξί βολέ, για να στείλει την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0