Football Talk

«Κατακραυγή» στη Γαλλία: «Υπάρχει φάουλ πάνω στον Βίντα στο 1-0 της Μαρσέιγ!» (video)

«Κατακραυγή» στη Γαλλία: «Υπάρχει φάουλ πάνω στον Βίντα στο 1-0 της Μαρσέιγ!» (video)
«Equipe», «La Provence», ακόμα και η χορηγός του Βελοντρόμ, «sports.orange.fr», υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρους λόγους να νιώθει αδικημένη για το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ!
«Το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί. Μάλλον πρέπει να είναι χαρούμενος ο Βιτίνια που μέτρησε» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «sports.orange.fr», χορηγός (!) του Βελοντρόμ!

Το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (26/10), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έφερε θύελλα αντιδράσεων και στη Γαλλία, με αρκετά και μεγάλα ΜΜΕ, να τονίζουν πως υπάρχει φάουλ στον Βίντα πριν το 1-0!



Διαβάστε τα σχετικά αποσπάσματα:

L' Equipe : «Μέτρησε το γκολ του Βιτίνια και της Μαρσέιγ, οι διαιτητές δεν είδαν κάποιο φάουλ ακόμα κι αν ήταν αμφισβητούμενο και η OM προηγείται»

l_equipe.jpg

La Provence
: «Υπήρξε σπρώξιμο στον Κροάτη αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα, ήταν αμφισβητούμενο, δεν το είδαν οι διαιτητές και στη συνέχεια ο Στεφάνκι επικύρωσε το γκολ»

la_provence.jpg

sports.orange.fr : «Ένα γκολ που θα έπρεπε να ακυρωθεί για μία απώθηση στον Κροάτη Βίντα. Όμως αφού ενημερώθηκε από το VAR ο Πολωνός διαιτητής Στεφάνσκι, τελικά επικύρωσε αυτό το τέρα του Βιτίνια, ο οποίος θα πρέπει να έμεινε πολύ ευχαριστημένος».

orange.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0