Football Talk

Και πώς να λείπει; Στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League ο Ροντινέι!

Και πώς να λείπει; Στην κορυφαία ενδεκάδα του Europa League ο Ροντινέι!

Η καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής του Europa League είναι γεγονός, με τον Ροντινέι του Ολυμπιακού να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν και τη Λίβερπουλ να «κυριαρχεί». Τρεις εκπρόσωποι για τους «κόκκινους», ουδείς άλλος από αγγλική ομάδα!

Θέμα συζήτησης αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γουέστ Χαμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με γνωστή σελίδα στο Twitter που ασχολείται αποκλειστικά με αριθμούς και στατιστικά, να επισημαίνει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει λοιπόν από την κορυφαία ενδεκάδα παίκτης των «ερυθρολεύκων», με τον Ροντινέι να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν. Καταλαμβάνει τη θέση του δεξιού μπακ, με τον Τζο Γκόμες να βρίσκεται δίπλα του, στη θέση του στόπερ και δύο ακόμη παίκτες της Λίβερπουλ να συμπληρώνουν τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Έντο βρίσκεται από τη μία πλευρά, ο Ράιαν Γκράβενμπερχ από την άλλη και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αποτελεί τη μοναδική που διαθέτει τρεις δικούς της παίκτες στο κορυφαίο αρχικό σχήμα της εβδομάδας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0