Football Talk

Μαρτίνεθ: «Είχα την ευκαιρία να ζήσω μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού»

Μαρτίνεθ: «Είχα την ευκαιρία να ζήσω μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού»

Τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και την μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά που έζησε, ξεχώρισε στις δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Σχετικά Άρθρα

Μετά από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουέστ Χαμ (26/10, 2-1), ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του.

Στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, κερδίσαμε σε δύσκολο παιχνίδι και με την αξία μας. Είμαι ευτυχισμένος για το πώς παίξαμε, σε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, είμαστε ευτυχισμένοι, σημαντική διοργάνωση για εμάς. Είχαμε δουλέψει πολύ.

Το ποδόσφαιρο είναι το παρών, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα, χωρίς υπερβολές όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, χωρίς φιέστες στις επιτυχίες. Μού είχαν μιλήσει για τις μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού, είχα την ευκαιρία να ζήσω μία. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είμαστε ένα. Παίρνει δέκα με τόνο. Ήμασταν ένα, γι' αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Όπως πάντα όλοι είμαστε απαραίτητοι, η ομάδα αποτελείται απ'΄όλους και όλοι θα πάρουν την ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι με τον Πορόσο, δουλεύει πολύ, χωρίς να επηρεάζεται από τον εξωτερικό θόρυβο. Πήρε την ευκαιρία του και μας βοήθησε πολύ, ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες. Σήμερα ήταν από το παιχνίδια που ήταν δύσκολο να μπει κάποιος λόγω του ρυθμού. Είμαστε ευχαριστημένοι απ' όλη την ομάδα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0