Football Talk

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 2-1: «Ερυθρόλευκο σφυροκόπημα» και νίκη… χρυσάφι (video)

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 2-1: «Ερυθρόλευκο σφυροκόπημα» και νίκη… χρυσάφι (video)

 Σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό που «πάτησε» τη Γουέστ Χαμ μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (2-1, 26/10) και παρά τη… γκολάρα του Πακετά, μπαίνει πλέον δυναμικά στο «κόλπο» της πρόκρισης από τους ομίλους του Europa League.

Ολυμπιακός από τα… παλιά πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ (2-1), με τους Άγγλους να καταφέρνουν να γίνουν απειλητικοί προς το φινάλε της αναμέτρησης, χάρη στο τρομερό γκολ του Πακετά στο 87’.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον με τη νίκη αυτή για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχουν  ξανά σοβαρές ελπίδες για να κυνηγήσουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκει στους «ερυθρόλευκους». Ο Αλεξανδρόπουλος λίγο έξω από την περιοχή δοκίμασε το σουτ, με τον Αρεολά να είναι σε ετοιμότητα στο 8ο λεπτό.

Στο 33ο λεπτό ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή με ένα φοβερό τελείωμα την έστειλε στην κάτω δεξιά γωνία του Αρεολά. Ο Γάλλος επιχείρησε να αποκρούσει χωρίς όμως επιτυχία.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρόντινεϊ επιχείρησε την σέντρα από τα δεξιά και μετά από παρεμβολή του Ογκμπόνα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0, κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.

Προβάδισμα δύο γκολ για τον Ολυμπιακό «στριμώχνοντας» για τα καλά τη Γουέστ Χαμ.

Οι Άγγλοι όμως αντέδρασαν άμεσα με τον Ίνγκς να αποφεύγει τους «ερυθρόλευκους» αμυντικούς και να βγαίνει απέναντι στον Πασχαλάκη. Ο Έλληνας κίπερ όμως είχε την απάντηση στην προσπάθεια του στο 45+3’.

Ο Ίνγκς απειλεί ξανά από μεριάς των Άγγλων, αλλά χωρίς επιτυχία, καθώς δεν μπόρεσε να βρει στόχο από ευνοϊκή θέση στο 54’.

Ο Αλεξανδρόπουλος δοκίμασε και πάλι να απειλήσει από μακριά και είδε την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 71ο λεπτό.

Ο Σωτήρης έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ και σε μία τρομερή αντεπίθεση, αφού πρώτα «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα δεν κατάφερε να νικήσει και τον Αρεολά.  

  Στο 87ο λεπτό ο Πακετά έδειξε την ποιότητα του και με ένα σουτ «δυναμίτη» μείωσε σε 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ν. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ (74’ Κίνι), Πορόσο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος (85’ Μασούρας), Καμαρά, Έσε, Ποντένσε (85’ Σολμπάκεν), Ελ Κααμπί, Φορτούνης

Γουέστ Χαμ (Ν. Μόγιες): Αρεολά, Έμερσον, Ογκμπόνα, Μαυροπάνος, Κιέρερ, Φορτνάλς (58’ Αντόνιο), Σούτσεκ, Γουόρντεν Πράους, Μπενχραμά (58’ Μπόουεν), Ίνγκς (58’ Πακετά), Κούντους

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0