Football Talk

Πόνσε στο «Relevo»: «Με ήθελε από πέρυσι ο Αλμέιδα, αυτός με πήρε τηλέφωνο – Θέλω όλους τους τίτλους με την ΑΕΚ!»

Πόνσε στο «Relevo»: «Με ήθελε από πέρυσι ο Αλμέιδα, αυτός με πήρε τηλέφωνο – Θέλω όλους τους τίτλους με την ΑΕΚ!»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πόνσε σε συνέντευξή του στο «Relevo», αναφερόμενος από την επιστροφή του στην ΑΕΚ, μέχρι και τα επικείμενα ματς του Europa League και τους προσωπικούς του στόχους.

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο «Relevo.com» ο επιθετικός της ΑΕΚ, Έκι Πόνσε.

Ο Πόνσε αναφέρθηκε αρχικά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ και υποστήριξε: «Είμαι καλά και χαρούμενος με την ευκαιρία να είμαι ξανά εδώ. Με πολύ ανταγωνισμό και υποχρεώσεις, προσπαθώντας να αποδείξω πράγματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και το απολαμβάνω γιατί έχουμε σημαντικά πράγματα μπροστά μας».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στους οπαδούς της ΑΕΚ και στο αν είναι ότι πιο κοντινό στην Αργεντινή: «Το νέο γήπεδο της ομάδας έχει μικρότερη χωρητικότητα από το προηγούμενο, αλλά είναι τόσο κλειστό που μοιάζει πολύ με την Αργεντινή. Σου δίνει αυτή την αδρεναλίνη που διατρέχει το σώμα σου, αυτός είναι ένας από τους λόγους που παίζουμε και απολαμβάνουμε τόσο πολύ το ποδόσφαιρο. Μοιάζουν με τους Αργεντίνους»,

Στην ερώτηση για τις επικείμενες αναμετρήσεις του Europa League, σχολίασε: «Τα επόμενα ματς είναι κομβικά, τα δύο με τη Μαρσέιγ είναι σημαντικά και θα καθορίσουν τι θα γίνει στον όμιλο», ανέφερε ο Πόνσε. «Είμαστε ικανοί να πετύχουμε και το αποδείξαμε στα πρώτα ματς. Με την ίδια φιλοδοξία, με την ίδια δέσμευση, θα πάμε στη Μασσαλία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Όσο για το τι θέλει τώρα στην καριέρα του ο Πόνσε υποστήριξε: «Τώρα ψάχνω λίγη περισσότερη σταθερότητα, αυτό που μου πρόσφερε η ΑΕΚ όταν με προσέλαβε. Ελπίζω να εκπληρώσω το συμβόλαιό μου εδώ».

Η τοποθέτησή του για τον Αλμέιδα. «Με είχε ήδη πάρει τηλέφωνο πέρυσι και είχαμε μια ωραία κουβέντα. Και έμεινα με την επιθυμία. Φέτος μιλήσαμε ξανά και αυτό που μου αρέσει σε αυτόν είναι το πόσο διαφανής είναι με τους παίκτες. Μας προειδοποιεί ότι κανείς δεν έχει εγγυημένη θέση και ότι προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη όταν επιλέγει ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Και μετά τι είναι κοντά, τι είναι ανθρώπινο, κάτι που δεν έβρισκα σε όλα τα μέρη. Δεν είναι τόσο γνωστός, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ γνωστός ως προπονητής. Έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και αυτό είναι που μας κινητοποιεί και εμάς».

Όσο για τον Αραούχo: «Είναι ένα φαινόμενο, Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη μέρα που έφτασα ήταν σαν να ήμασταν εδώ εδώ και καιρό. Μου έδωσε όλα όσα χρειαζόμουν μόλις έφτασα».

Για να σπεύσει στο τέλος να πει για το τρελό του όνειρο. «Ως παίκτης θα ήθελα να είμαι πρωταθλητής με την ΑΕΚ τώρα σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε. Ξέρω ότι είναι κάπως τρελό, αλλά είναι φιλοδοξίες και πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες υπάρχουν για να τεθούν και να επιτευχθούν. Θα ήθελα επίσης κάποια στιγμή να παίξω με την εθνική ομάδα, που είναι ο πρώτος στόχος που θέτεις όταν ξεκινάς να παίζεις ποδόσφαιρο και βλέπεις τη φανέλα της Αργεντινής».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0