Football Talk

Ο Χάαλαντ είναι και πάλι… εδώ, εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η Λειψία (video)

Ο Χάαλαντ είναι και πάλι… εδώ, εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η Λειψία (video)

Πολύ δύσκολες νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία, καθώς ούτε η Γιούνγκ Μπόιζ (3-1), ούτε ο Ερυθρός Αστέρας (3-1) αντιστοίχως επέλεξαν να «πέσουν» εύκολα. Τα τρίποντα όμως εν τέλει πήγαν στα… φαβορί της βραδιάς (25/10).

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να δείχνουν ξεκάθαρα στον 7ο όμιλο του Champions League και ας είμαστε μόλις στο φινάλε της 3ης αγωνιστικής.

Η Μάνστεστερ Σίτι «μαγεύτηκε» από το γκολ του Ελία, αλλά δεν έχασε την συγκέντρωση της και πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην Ελβετία, με οδηγό τον Χάαλαντ που σκόραρε τα πρώτα του ευρωπαϊκά γκολ για φέτος (3-1).  Η Σίτι έκανε το 3/3 με την πρώτη θέση να μοιάζει δική της.

Οι «ταύροι» φάνηκαν να… καθαρίζουν με ένα προβάδισμα δύο γκολ, όμως ο Στάμενιτς έδωσε σημάδια ζωής στους Σέρβους οι οποίοι κυνήγησαν μέχρι τέλους έστω και τον βαθμό από την αναμέτρηση. Το τέρμα του Όλμο στο 84’ όμως έβαλε… τέλος στα όνειρα της.

Πρώτα ο Ακάντζι εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας έκανε το 1-0 στο 48’ με σουτ από κοντινή απόσταση.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν το παράτησαν και στο 52’ ο Νιασέ έβγαλε τον Ελία σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και εκείνος με μία τρομερή λόμπα ξεγέλασε τον Έντερσον για το 1-1 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Ο Χάαλαντ εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή για τους «πολίτες» πρώτα με εκτέλεση πέναλτι στο 67’ και μετά με άπιαστο σουτ στο 86’ για το τελικό 3-1.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λειψία πήρε το προβάδισμα στο 12’ από την «εκτέλεση» του Ράουμ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Τσάβι Σίμονς στο 59’ να βάζει άλλο ένα γκολ την φετινή σεζόν.

Ο Στάμενιτς μείωσε στο 70’ δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του, μέχρι ο Ντάνι Όλμο να βάλει… ταφόπλακα στα όνειρα αυτά στο 84’, με το τελικό 3-1 να μένει μέχρι τέλους.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

Μάνστεστερ Σίτι 9 3 (9-3)

Λειψία 6 3 (7-5)

Γιούνγκ Μπόιζ 1 3 (4-8)

Ερυθρός Αστέρας 1 3 (4-8)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0