Football Talk

Αντβέρπ – Πόρτο 1-4: Πάρτι ο Εβανίλσον, πάρτι και οι «δράκοι»! (video)

Αντβέρπ – Πόρτο 1-4: Πάρτι ο Εβανίλσον, πάρτι και οι «δράκοι»! (video)

Η Πόρτο έστειλε άτυπα την Άντβερπ εκτός Champions League και πήρε... προβάδισμα για την πρόκριση, μετά το 4-1 (25/10) στο Βέλγιο! Σόου του Εβανίλσον, που έκανε χατ-τρικ!

Η Πόρτο «πλήγωσε» την Αντβέρπ μέσα στο «σπίτι» της, γκρεμίζοντας... κάθε ελπίδα για πρόκριση της ομάδας του Φαν Μπόμελ στην επόμενη φάση του Champions League. Κι ας απομένουν τρεις αγωνιστικές, έως το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Το τελικό 4-1 (25/10) έδωσε την 2η θέση στους Πορτογάλους -προς το παρόν- αλλά η πρόκριση, φαίνεται να βρίσκεται στα δικά τους... πόδια!

Το σκορ άνοιξε ο Γιουσούφ στο 37’, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο Εβανίλσον «απάντησε», ισοφαρίζοντας στο 47’, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.Τελικά, το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα προσωπικό του σόου! 

Ο Ευστάκιο έδωσε το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους στο 54’, ενώ ο Εβανίλσον «ξαναχτύπησε» στο 69’ και στο 84', για να ολοκληρώσει το χατ-τρικ και να διαμορφώσει το 4-1 ως τελικό σκορ!






Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αντβέρπ (Μαρκ φαν Μπόμελ): Μπιτέζ, Μπατάιγ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, ντε Λάετ (60’ Βάινταλ), Γιουσούφ, Μούγια (78’ Ετζούκε), Βερμίρεν, Έκελενκαμπ, Μπαλικουισά (77’ Βαλένθια, 90' Κερκ)), Γιάνσεν (78’ Ιλενιχένα)

Πόρτο (Σέρζιο Κονσεϊσάο): Κόστα, Τζοάο Μάριο, Πέπε, Κάρμο, Βεντέλ (44’ Εβάνιλσον), Φράνκο (66’ Σάντσες), Βαρέλα (82' Νίκο), Ευστάκιο (82' Γκρούγιτς), Γκαλένο, Πέπε Ακίνο (83' Κονσεϊσάο), Ταρέμι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0