Football Talk

Σέλτικ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: «Τρέλα» ο Πάλμα, αλλά στο φινάλε, μόνο ένας βαθμός! (video)

Σέλτικ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: «Τρέλα» ο Πάλμα, αλλά στο φινάλε, μόνο ένας βαθμός! (video)

Η Σέλτικ «άγγιξε» την εντός έδρας νίκη, έπαιξε με παίκτη παραπάνω για περίπου 15', αλλά δεν κατάφερε να... λυγίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης (25/10, 2-2). Ένας βαθμός, λοιπόν, μετά από τρεις αγωνιστικές και ένα «βουνό» μπροστά της.

Δύο φορές πήρε το προβάδισμα, αλλά και δύο φορές «άφησε» τη νίκη να... γλιστρήσει από τα χέρια της. Η Σέλτικ έφτασε κοντά στο να «σοκάρει» την Ατλέτικο Μαδρίτης (25/10, 2-2), αλλά Γκριεζμάν (25') και Μοράτα (53') το απέτρεψαν.

Φοβερό γκολ από τον Λουίς Πάλμα στο 28', που δεν στάθηκε αρκετό, για να έρθει και το «τρίποντο». Ο Φουρουχάσι είχε «ανοίξει» το σκορ μόλις στο 4', με φοβερή κίνηση στην πλάτη της άμυνας.





Πολλή ένταση και αρκετά νεύρα στο ματς, με τους «ροχιμπλάνκος» να το ολοκληρώνουν με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Ντε Πολ στο 82', με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μόλις ένας βαθμός για τους Σκωτσέζους μετά από τρεις αγωνιστικές στους ομίλους του Champions League, την ώρα που οι Μαδριλένοι, έχουν πέντε και βρίσκονται στο -1 από τη Φέγενορντ και την πρώτη θέση του 5ου ομίλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Χαρτ, Τζόνστον, Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, Ο' Ρίλεϊ, ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (7' Μπερνάρντο), Μαέντα, Πάλμα (62' Φίλιπς), Φουρουχάσι (80' Φόρεστ).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο, Ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ (46' Ρικέλμε), Γκαλάν (46' Γιορέντε), Γκριεζμάν, Μοράτα (73' Κορέα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0