Football Talk

Ποιο ντέρμπι; Η Παρί… ισοπέδωσε τη Μίλαν – «Απέδρασε» από το Νιούκαστλ η Ντόρτμουντ και ελπίζει! (video)

Ποιο ντέρμπι; Η Παρί… ισοπέδωσε τη Μίλαν – «Απέδρασε» από το Νιούκαστλ η Ντόρτμουντ και ελπίζει! (video)

Εύκολα και απλά, η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Μίλαν σε… παράσταση στο Παρίσι, επικρατώντας με 3-0! Στο έτερο ματς του ομίλου, η Ντόρτμουντ «έκαμψε» την αντίσταση της Νιούκαστλ, περνώντας... δια πυρός και σιδήρου από την Αγγλία με το 0-1 (25/10).

Η Παρί Σεν Ζερμέν εδραιώνεται στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου του Champions League, με το πέρας και της 3ης αγωνιστικής στη διοργάνωση. Οι Παριζιάνοι, με το 3-0 κόντρα στη Μίλαν, έφτασαν τους έξι πόντους, δύο περισσότερους από τη Ντόρτμουντ και τη Νιούκαστλ που ακολουθούν με 4. Οι Βεστφαλοί κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα των Άγγλων (25/10, 0-1), αφήνοντας έτσι τους «ροσονέρι» στην τελευταία θέση, με 2 βαθμούς.

Στο Παρκ ντε Πρενς, η Παρί δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην ιταλική ομάδα. Βρήκε το πρώτο γκολ στο 38ο λεπτό, χάρη σε μία πανέμορφη ατομική ενέργεια του Εμπαπέ απέναντι στον Τομόρι και έπειτα, τα πάντα έγιναν απλούστερα.


Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 49’, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Ντεμπελέ, αλλά εν τέλει το γκολ ακυρώθηκε, έπειτα από παρέμβαση του VAR, λόγω φάουλ που είχε γίνει στον Μούσα, κατά την έναρξη της φάσης.


Το 2-0 ήρθε στο 53’, από τον Κόλο Μουανί. Ο Ντεμπελέ έκανε το σουτ, ο Μενιάν απομάκρυνε ασταθώς, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Γάλλος για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κανγκ-Ιν Λι στο 89’, με αριστερό συρτό σουτ για το 3-0.


Στο έτερο ματς του ομίλου, η Ντόρτμουντ ευτύχησε να βρει πρώτη γκολ, έπειτα από μία εκπληκτική προσπάθεια του Σλότερμπεκ. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, λειτουργώντας ως… εξτρέμ, έκανε μία απίθανη κούρσα από αριστερά, μοιράζοντας στον Νμετσά, ο οποίος τελείωσε τη φάση με ένα εξαιρετικό σουτ, για να κάνει το 0-1 στο 45’!


Η Νιούκαστλ προσπάθησε να αλλάξει την τύχη του ματς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο φινάλε πίεσε, είχε μάλιστα δύο δοκάρια, όμως εν τέλει δεν ανέτρεψε τα δεδομένα και γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή διοργάνωση.

Η Βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 6 3 (6-4)

2. Ντόρτμουντ 4 3 (1-2)

3. Νιούκαστλ 4 3 (4-2)

4. Μίλαν 2 3 (0-3)

Η 4η αγωνιστική:

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ (19:45)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0