Football Talk

Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1: Έκαναν τα εύκολα… δύσκολα, αλλά οι «μπλαουγκράνα» διατήρησαν το απόλυτο (video)

Μπαρτσελόνα – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1: Έκαναν τα εύκολα… δύσκολα, αλλά οι «μπλαουγκράνα» διατήρησαν το απόλυτο (video)

Ένα εύκολο απόγευμα εξελίχθηκε σε μία αρκετά αγχώδης νίκη για την Μπαρτσελόνα. Μπορεί με τους Τόρες-Λόπες να πήρε από νωρίς το προβάδισμα, αλλά ο Σουντάκοφ έδωσε ανάσα στην Σαχτάρ που εν τέλει έχασε με 2-1.

Η Μπαρτσελόνα τα κατάφερε έστω και πιο δύσκολα απ’ ότι θα φανταζόταν κανείς.

Η Σαχτάρ φάνηκε να «καταρρέει» στο πρώτο ημίχρονο μετά τα δύο γκολ των Τόρες και Λόπες, αλλά αντέδρασε με τον Σουντάκοφ, κυνηγώντας μέχρι τέλους μία ισοφάριση που δεν ήρθε ποτέ. Για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League η Μπαρτσελόνα έκανε το 3/3 και «εδραιώνεται» για τα καλά στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου.

Στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τον Λόπες να απειλεί με ένα συρτό σουτ, που βρήκε όμως σε ετοιμότητα τον αντίπαλο κίπερ.

Στο 30ο λεπτό ο Τόρες έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπαρτσελόνα με ένα τελείωμα από κοντινή απόσταση εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 36’ ο Λόπες έκανε το 2-0 με ένα εξαιρετικό σουτ στέλνοντας την μπάλα δοκάρι και μέσα. Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν κατ’ ευχή για την Μπαρτσελόνα.

Στο 62ο λεπτό ο Σουντάκοφ «άγχωσε» το Καμπ Νου εκμεταλλευμένος ιδανικά την πάσα του Αζάροβι μειώνοντας σε 2-1.

Στο 83ο λεπτό ο χρόνος σταμάτησε στην Βαρκελώνη όταν ο Στεπανένκο απείλησε από άκρως ευνοϊκή θέση, χωρίς όμως να βρει στόχο στην προσπάθεια του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Αραούχο, Μαρτίνες, Αλόνσο (70' Μπαλντέ), Λόπες (82' κσάδο), Ρομέου, Γκουντογκάν, Γιαμάλ, Τόρες, Φέλιξ

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μ. Πούσιτς): Ρίζνικ, Αζάροβι, Ματβιένκο, Μπόνταρ, Κονόπλια, Στεπανένκο (90+2' Εγκουινάλντο), Κρίσκιβ, Σουντάκοφ, Μπονταρένκο, Ζούμπκοφ, Σίκαν (70' Κέλσι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0