Football Talk

Φέγενορντ – Λάτσιο 3-1: Ολλανδική κυριαρχία και βήμα πρόκρισης στους «16»! (video)

Φέγενορντ – Λάτσιο 3-1: Ολλανδική κυριαρχία και βήμα πρόκρισης στους «16»! (video)

Εύκολο βράδυ είχε η Φέγενορντ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάτσιο, επικρατώντας με 3-1 (25/10). Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν πια για την ολοκλήρωση των ομίλων του Champions League, η ολλανδική ομάδα έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και έφτασε σε μία άνετη νίκη. Η Φέγενορντ βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά από νωρίς το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Champions League κόντρα στη Λάτσιο, για να επικρατήσει τελικά με σκορ 3-1 (25/10).

Κάπως έτσι, ο ολλανδικός σύλλογος έφτασε στους έξι πόντους, θέτοντας σοβαρές βάσεις για να εξασφαλίσει τη συνέχειά του στη διοργάνωση. Στους 4 παραμένουν οι Ιταλοί.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο, αλλά και τις ευκαιρίες της αναμέτρησης. Στο 27’ κατάφεραν να βρουν για πρώτη φορά δίχτυα, όμως το τέρμα του Χιμένες ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, έπειτα από επέμβαση του VAR.


Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα έλυσε εν τέλει το «γόρδιο δεσμό» για τη Φέγενορντ, κάνοντας το 1-0 στο 31ο λεπτό, αφού νίκησε τον Προβεντέλ με ένα ωραίο τελείωμα, με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία της εστίας του Ιταλού γκολκίπερ.


Η άμυνα της Λάτσιο έκανε απανωτά λάθη, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Ολλανδοί για να κάνουν το 2-0, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ζερουκί με δυνατό διαγώνιο σουτ βρήκε δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.


Από εκεί και πέρα, η Φέγενορντ έκανε διαχείριση της κατάστασης, ενώ βρήκε και τρίτο γκολ στο 74’, για να τελειώσει οριστικά το ματς. Ο Χιμένες πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, παίρνοντας το «ριμπάουντ» έπειτα από το σουτ του Τίμπερ, για να γράψει το 3-0.


Το μόνο που κατάφερε η Λάτσιο ήταν να μειώσει με τον Πέδρο σε 3-1, με τον Ισπανό να ευστοχεί από τη λευκή βούλα στο 83ο λεπτό.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φέγενορντ (Α. Σλοτ): Μπάιλοου, Νιούβκοπ (46' Λόπες), Χετράιντα, Χάντσκο, Χάρτμαν, Βίφερ, Ζερουκί (89' Λινγκρ), Τίμπερ, Στενχς (78' Ιβάνουσετς), Χιμένες (78' Ουέντα), Παϊσάο (71' Γιάχανμπας)

Λάτσιο (Μ. Σάρι): Προβεντέλ, Ισάι (46' Λάτσαρι), Καζάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Βεσίνο (78' Κατάλντι), Ροβέλα (46' Γκεντουζί), Αλμπέρτο, Άντερσον (68' Πέδρο), Ιμόμπιλε (55' Καστεγιάνος), Τζακάνι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0