Football Talk

Αλμέιδα: «Το πάθος του κόσμου μας, κάνει τον καθένα ν’ ακούγεται σαν να είναι δύο»

Αλμέιδα: «Το πάθος του κόσμου μας, κάνει τον καθένα ν’ ακούγεται σαν να είναι δύο»

Στους φιλάθλους της ΑΕΚ στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας πως το ματς με τη Μαρσέιγ (26/10, 19:45) θα είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Στη δυσκολία της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ (26/10, 19:45), αλλά και στο πάθος των φιλάθλων της ΑΕΚ, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως είμαστε σε ένα γκρουπ πολύ δύσκολο και σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε θα πρέπει να παίρνουμε έναν τέλειο βαθμό. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο με πολύ μεγάλους παίκτες, με μεγάλη ιστορία, που έχει πολύ κόσμο που τον υποστηρίζει, με οπαδούς που μεταδίδουν πολύ πάθος στην ομάδα τους. Είναι αρκετοί παίκτες που μας λείπουν αλλά εγώ είμαι ήρεμος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου και ξέρω ότι θα τα πάμε καλά.

Τον καιρό εκείνο που παίζαμε, σκεφτόμασταν με διαφορετικό τρόπο, ο Γκατούζο ήταν ένας πολεμιστής, τότε στην Ιταλία είχαν μοιράσει καλά τους ρόλους, υπήρχαν παίκτες που είχαν τα δικά μου χαρακτηριστικά και έτρεχαν. Οι ομάδες του Γκατούζο παίζουν με έναν παρόμοιο τρόπο όπως έπαιζε εκείνος και η δική μου ομάδα παίζει πολύ καλύτερα απ' ότι έπαιζα εγώ.

Θεωρώ ότι με το πάθος που έχει ο δικός μας κόσμος, ο κάθε ένας ακούγεται σαν να είναι δύο. Σέβομαι πάρα πολύ τον κόσμο της Μαρσέιγ και έχω πολλές αναμνήσεις και καλές και όχι τόσο καλές από αυτό το γήπεδο ως παίκτης. Αύριο θα είμαι μία γιορτή για το ποδόσφαιρο, είναι δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δύο ομάδες που χαρακτηρίζονται από το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, δύο ομάδες που οι παίκτες τους νιώθουν ότι ανήκουν σε αυτά τα κλαμπ που εκπροσωπούν. Σε προσωπικό επίπεδο, το απολαμβάνω που είμαι εδώ, αύριο θα το διασκεδάσω πολύ περισσότερο γιατί τη λέξη πίεση στο ποδόσφαιρο πρέπει να τη χρησιμοποιούμε κάθε φορά και λιγότερο. Στον κόσμο υπάρχουν πόλεμοι, εμείς θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Αυτό που επιθυμώ είναι να δοθεί ένα καταπληκτικό θέαμα, οι ποδοσφαιριστές μας να αισθάνονται και να είναι ελεύθεροι και να μπορέσουν να απολαύσουν το ματς. Είναι έντεκα εναντίον έντεκα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0