Football Talk

Ο Μαγκουάιρ καλύτερος από τον Χάαλαντ; Αν οι αριθμοί «λένε» πάντα την αλήθεια, τότε… ναι! (video)

Ο Μαγκουάιρ καλύτερος από τον Χάαλαντ; Αν οι αριθμοί «λένε» πάντα την αλήθεια, τότε… ναι! (video)

Ο «μοιραίος» Μαγκουάιρ έδωσε την λύση απέναντι στην Κοπεγχάγη και με δικό του γκολ «έσπασε» την αντίσταση των Σκανδιναβών. Ο Άγγλος πλέον πέρα από τη νίκη της ομάδας του, έχει να χαίρεται και για κάτι ακόμα, που δύσκολα θα το πίστευε κανείς στην αρχή της σεζόν.

Αν μας έλεγε κάποιος πως μέχρι και τα μισά της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ότι ο Μαγκουάιρ θα έχει περισσότερα γκολ από τον Χάαλαντ και μάλιστα με ματς λιγότερο, θα τον βγάζαμε σίγουρα τρελό. Να όμως που κάποιες φορές και η πιο μεγάλες τρέλες γίνονται… πραγματικότητα.

Μετά την χθεσινή εντός έδρας επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Κοπεγχάγη, ο Χάρι έβαλε το… χρυσό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε το πρώτο ευρωπαϊκό τρίποντο της σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους». Αν και βρέθηκαν πολύ κοντά στο κάζο, αλλά με τον σωτήρα Ονάνα στο 90+7’ να αποκρούει πέναλτι, η νίκη τελικά ήρθε μετά κόπων και βασάνων (1-0).

Ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την άλλη μεριά, στην «γαλάζια» πλευρά του Μάντσεστερ το πολυσυζητημένο νορβηγικό «ρομπότ» μετράει ήδη δύο ολόκληρα 90λεπτα και ακόμη χωλαίνει μπροστά από την αντίπαλη εστία. Απέναντι στην Λειψία, όπως και στον Ερυθρό Αστέρα, ο Χάαλαντ δεν έβαλε το όνομα του στον πίνακα τον σκόρερ και αυτή τη στιγμή βλέπει την… πλάτη του Μαγκουάιρ.

Και όμως όσο τρελό και αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό…

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0