Football Talk

Τα «Χ» ημίχρονα του Champions League: Αν έπαιζαν μόνο… Ευρωπαίοι, θα είχαμε το απόλυτο! (video)

Τα «Χ» ημίχρονα του Champions League: Αν έπαιζαν μόνο… Ευρωπαίοι, θα είχαμε το απόλυτο! (video)

Μπορεί τελικά να είχαμε γκολ σε όλα τα ματς του Champions League, την Τρίτη (24/10), όμως αν δύο Βραζιλιάνοι και ένας Χιλιανός δεν είχαν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, τότε θα είχαμε το απόλυτο. Οκτώ ματς ισόπαλα στο πρώτο μέρος, με Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ και Ίντερ να κάνουν την… εξαίρεση!

Η αλήθεια είναι πως δεν συζητάμε δεδομένα για την πιο παραγωγική βραδιά του Champions League. Αυτό είναι σίγουρο. Διότι ναι μεν δεν είχαμε «λευκή» ισοπαλία, αλλά από την άλλη, παρακολουθήσαμε μόλις μία αναμέτρηση, που ξεπέρασε τα 4+ γκολ αθροιστικά. Ο λόγος για την εξόρμηση της Μπάγερν Μονάχου στην Τουρκία, όπου και συνάντησε τη Γαλατασαράι.

Από εκεί και πέρα, είδαμε ματς… μεστά, κλειστά, πράγμα λογικό, από τη στιγμή που συζητάμε μόλις για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Και αν δεν υπήρχαν δύο Βραζιλιάνοι και ένας Χιλιανός, τότε θα είχαμε το απόλυτο των ισοπαλιών στα ημίχρονα.

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι της Άρσεναλ σκόραρε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους απέναντι στη Σεβίλλη.


Νωρίτερα, ο Ροντρίγκο μετουσίωσε σε γκολ την ασίστ του Βινίσιους και έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης στην Πορτογαλία.


Τέλος, στο πρώτο από τα δύο ματς που έλαβε χώρα, ο Αλέξις Σάντσες έκανε το 1-0 για την Ίντερ απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.


Αυτά είναι τα μοναδικά τρία από τα οκτώ παιχνίδια που παρακολουθήσαμε, που είχαν… νικητή στο ημίχρονο. Πρακτικά, αν παίζαμε μόνο με… Ευρωπαίους, τότε θα είχαμε το απόλυτο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0