Football Talk

Σπουδαίο «διπλό» η Άρσεναλ, αρνείται να χάσει η Λανς και βλέπει… πρόκριση! (video)

Σπουδαίο «διπλό» η Άρσεναλ, αρνείται να χάσει η Λανς και βλέπει… πρόκριση! (video)

Φοβερή εμφάνιση από την Άρσεναλ απέναντι στη Σεβίλλη για 70 λεπτά, κυνική στον εναπομείναντα χρόνο και ένα μεγάλο «διπλό» κόντρα στους Ισπανούς εκτός έδρας, με φόντο την πρόκριση στους «16» του Champions League. Γκολ και ασίστ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στο νικηφόρο 2-1 των «κανονιέρηδων», αρνείται να χάσει η απίστευτη Λανς!

Μπορεί να προερχόταν από το 2-2 με την Τσέλσι, να ήταν κουρασμένη και να είχε πολύ περιορισμένο χρόνο ξεκούρασης, συνδυαστικά και με την εξόρμηση στην Ισπανία, όμως η Άρσεναλ πήγε αποφασισμένη στην έδρα της Σεβίλλης, για να πάρει ένα «διπλό», που θα της επέτρεπε να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Δεν είναι ποτέ… βολικό να παίζεις στην εν λόγω έδρα, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια της συνάντησης και δικαίως επικράτησαν με 2-1.

Σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 8ο λεπτό με τον Μαρτινέλι, ήλεγξαν τον ρυθμό σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, αλλά έμοιαζε να τους λείπει η τελική προσπάθεια.

Η Σεβίλλη επιχείρησε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά το σουτ του Εν Νεσίρι κατέληξε ελάχιστα άουτ, για να «τιμωρηθεί» που δεν σκόραρε, τρία λεπτά μετά.

Μία υπέροχη προσπάθεια του Ζεσούς έβγαλε μόνο του τον Μαρτινέλι και αυτός έκανε το 1-0 στο 45’+4, στο πρώτο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με την φόρα του πρώτου μέρους και εξαιρετική ψυχολογία, η Άρσεναλ βρήκε και δεύτερο γκολ, με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Ζεσούς ολοκλήρωσε με απίστευτο πλασέ την στιγμή του 52ου λεπτού και το 2-0 των Άγγλων έμοιαζε να βάζει από νωρίς τέλος στη «σεμνή» τελετή.


Μείωσαν οι Ισπανοί με τη συμπλήρωση μίας ώρας, με κεφαλιά του Γκουντέλι, αλλά η Άρσεναλ διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το φινάλε και με το τελικό 2-1 έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Champions League.



Την ίδια ώρα, στο άλλο ματς του ομίλου, η Λανς αρνήθηκε να ηττηθεί και πάλι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Αϊντχόφεν, αλλά ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μίας ώρας και πλέον, είναι στη 2η θέση και στο -1 από την Άρσεναλ.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1.Άρσεναλ 6 3 (7-3)

2.Λανς 5 3 (4-3)

3.Σεβίλλη 2 3 (4-5)

4. Αϊντχόφεν 2 3 (4-7)

Η 4η αγωνιστική (08/11):

Άρσεναλ-Σεβίλλη 22:00

Αϊντχόφεν-Λανς 22:00

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0