Football Talk

Μπενφίκα – Ρεάλ Σοδιεδάδ 0-1: Φούλαρε για τους «16», τελειώνοντας τους Πορτογάλους! (video)

Μπενφίκα – Ρεάλ Σοδιεδάδ 0-1: Φούλαρε για τους «16», τελειώνοντας τους Πορτογάλους! (video)

Μία δεκάδα ευκαιρίες χρειάστηκαν, για να βρει η Ρεάλ Σοσιεδάδ δίχτυα, να... κλέψει την νίκη από την Μπενφίκα (24/10, 1-0), αλλά και την πρωτιά από την Ίντερ, που την χάρηκε για μόλις λίγες ώρες.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός λαός και η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από υπομονή και αλεπάλληλες ευκαιρίες έφυγε με τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς από την Πορτογαλία!

Η ομάδα του Αλγκουαθίλ έβαζε διαρκώς... τρικλοποδιές στην Μπενφίκα μέσα στο ίδιο της το «σπίτι» μέχρι που τα κατάφερε. Το βράδυ της Τρίτης (24/10) πήρε την νίκη που επιζητούσε (1-0) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και εκθρόνισε με συνοπτικές διαδικασίες την Ίντερ.

Ο Μέντεζ θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 29’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Εν τέλει, επέστρεψε στο 23’ για να... καθαρίσει μια και καλή με ένα χαμηλό σουτ στο κέντρο της εστίας και να οδηγήσει την ομάδα του προσωρινά στην κορυφή.

Όσο για την οικοδέσποινα, της απομένουν τρία ματς, δύο εκτός με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σάλτσμπουργκ και ένα εντός με την Ίντερ. Με ήδη μηδέν βαθμούς σε τρία ματς, βρίσκεται ουσιαστικά εκτός Champions League και της μένει να παλέψει -πλέον- για το Europa League.


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ): Τρουμπίν, Μπα (82' Τσικίνιο), Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γιουράσεκ (59’ Μπερνάτ), Νέβες, Αουρσνές, Νταβίντ Νέρες (69' Γκουβέια), Ράφα Σίλβα, Τζοάο Μάριο (46' Κεκτσιού), Μούσα (46' Καμπράλ)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ (70' Ελουστόντο), Θουμπέλντια, Λε Νόρμαντ, Μουνιόθ, Μέντεζ, Ζουμπιμέντι, Μερίνο, Κούμπο (76' Φερνάντεζ), Ογιαρθάμπαλ (92' Τσο), Μπαρενετσέα (76' Ζαχαριάν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0