Football Talk

«Απόλυτη» Ρεάλ με τον Μπέλιγχαμ να... ξαναχτυπά, απόδραση για Νάπολι! (video)

«Απόλυτη» Ρεάλ με τον Μπέλιγχαμ να... ξαναχτυπά, απόδραση για Νάπολι! (video)
Πολύ σημαντικά «διπλά» για Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, στις έδρες των Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου αντίστοιχα! Ξεκαθάρισαν σε μεγάλο βαθμό, την υπόθεση-πρόκριση από τον 3ο όμιλο!
Μόνο τεράστιες υπερβάσεις και... ανατροπές προγνωστικών, δείχνουν ικανές να αλλάξουν την κατάσταση στον 3ο όμιλο του Champions League.

Οι εκτός έδρας νίκες των Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, επί της Μπράγκα (24/10, 2-1) και της Ουνιόν Βερολίνου (24/10, 1-0) αντίστοιχα, έχουν στρώσει ήδη το έδαφος για την πρόκριση των δύο φαβορί, στη φάση των «16».

Οι Μαδριλένοι διατήρησαν το «απόλυτο», κάνοντας το 3/3, ενώ οι Ναπολιτάνοι, έφτασαν τους έξι βαθμούς, με δύο νίκες στις έδρες των Ουνιόν και Μπράγκα. Με λίγα λόγια, μόνο αν «αυτοκτονήσουν» στην έδρα τους, ανατρέπονται τα δεδομένα.

Στο ματς των «μερένγκες», ένα γρήγορο γκολ στο 16ο λεπτό, μετά από φοβερή ενέργεια του Βινίσιους και εκτέλεση του Ροντρίγκο, «άνοιξε» το σκορ.

Ο συνήθης ύποπτος τη φετινή σεζόν, Τζουντ Μπέλιγχαμ, έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς στο 61' και οι Πορτογάλοι, απλώς κατάφεραν να μειώσουν με τον Ντζαλό δύο λεπτά αργότερα (63'), για να διαμορφωθεί το 2-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.





Στο έτερο ματς, η Νάπολι βρήκε το «χρυσό» γκολ με τον Ρασπαντόρι στο 65ο λεπτό, μετά από μαγική ενέργεια του Κβαρατσχέλια, και της ήταν αρκετό, για να πάρει τους τρεις βαθμούς.



Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1.Ρεάλ Μαδρίτης 9 3 (6-3)
2.Νάπολι 6 3 (5-4)
3.Μπράγκα 3 3 (5-6)
4.Ουνιόν Βερολίνου 0 3 (2-5)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0