Football Talk

Ενρίκε: «Τεράστια ομάδα η Μίλαν, σε αυτόν τον όμιλο όλοι μπορούν να περάσουν»

Ενρίκε: «Τεράστια ομάδα η Μίλαν, σε αυτόν τον όμιλο όλοι μπορούν να περάσουν»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λουίς Ενρίκε για την Μίλαν, την οποία η Παρί Σεν Ζερμέν πρόκειται να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (25/10)

Ένας όμιλος με τις, Ντόρτμουντ, Νιούκαστλ, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως γκρουπ «θανάτου».

Η «Παρί» είναι έτοιμη να υποδεχθεί την Μίλαν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον προπονητή της Λουίς Ενρίκε να πλέκει το εγκώμιο των «ροσονέρι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε:

«Η Μίλαν είναι μία μεγάλη ομάδα που έχει εμπειρία από τις μεγάλες διοργανώσεις. Όπως όλες οι ομάδες έχει τα πάνω και τα κάτω της, όμως κατά τη γνώμη μου τα πηγαίνει πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Έχει έναν πολύ μεγάλο προπονητή και παίζει καλά με τη μπάλα στα πόδι. Για αυτό λέγεται πως είναι ο όμιλος του θανάτου, επειδή όλοι μπορούν να περάσουν. Θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας και πρέπει να παίξουμε καλύτερα από την Μίλαν για να νικήσουμε. Είμαστε μία ομάδα που πάντα επιτίθεται, που πάντα έχει την κατοχή μπάλας. Είναι ένα μήνυμα που οι παίκτες γνωρίζουν: θα πρέπει να είμαστε στην επίθεση περισσότερο από τον αντίπαλό μας αλλά θα πρέπει να ξέρουμε επίσης πώς να αμυνθούμε. Κανέναν, επειδή είναι παίκτες της Μίλαν και όχι της Παρί. Δεν θέλω να αναφέρω κάποιον επειδή θα θυμώσουν όλοι και όχι τυχαία».

www.bnspots.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0