Football Talk

Και τι θέλαμε όταν ήμασταν παιδιά; Έναν προπονητή σαν τον Κλοπ, σε ένα γεμάτο «Άνφιλντ»! (video)

Και τι θέλαμε όταν ήμασταν παιδιά; Έναν προπονητή σαν τον Κλοπ, σε ένα γεμάτο «Άνφιλντ»! (video)

Viral έχει γίνει το στιγμιότυπο με τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Κώστα Τσιμίκα, στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Έβερτον, στην 9η αγωνιστική της Premier League.

Γυρνάμε τον χρόνο στην παιδική μας ηλικία. Τότε που πιστεύαμε πως θα μεγαλώσουμε και θα γίνουμε οι ποδοσφαιριστές των ονείρων μας.

Τότε που βλέπαμε τον Λιονέλ Μέσι και προσπαθούσαμε να τον μιμηθούμε, τότε που σχολιάζαμε το πλασέ του Τιερί Ανρί, τότε που δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πόσο καλή πάσα έχει ο Αντρέα Πίρλο, τότε που θέλαμε να δούμε λίγο ακόμη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε που πηγαίναμε στο σχολείο και προσπαθούσαμε να παίξουμε… εκείνο το tiki taka.

Σε όλους μας άρεσε το ποδόσφαιρο, όλοι θέλαμε να διακριθούμε. Και όσοι είχαν την τύχη να αγωνιστούν σε ομάδα, ταυτιζόντουσαν με τον προπονητή τους. Ήθελαν να τους εμπνέει, έπαιζαν για αυτόν, περίμεναν το μπράβο του, επιθυμούσαν να σκοράρουν και να τον αγκαλιάσουν.

Σας θυμίσαμε κάποιον; Διότι αν σας ήρθε στο μυαλό ο Γιούργκεν Κλοπ, κάτι κάναμε καλά. Ένας προπονητής γεμάτος πάθος, με εμπιστοσύνη στους παίκτες του, αυθόρμητος και γεμάτος ενέργεια.

Να μην πηγαίνεις καλά, αλλά να νιώθεις πως σε πιστεύει. Όπως ακριβώς συνέβη με τον Κώστα Τσιμίκα, στην 9η αγωνιστική της Premier League και στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον. Δυσκολευόταν, δεν είχε ξεκινήσει καλά και τότε ήρθε η… αγκαλιά που χρειαζόταν.

Ο Γερμανός τον πήρε κοντά του, του μίλησε, τον αγκάλιασε και του έδειξε πως τον πιστεύει. Και από εκείνο το χρονικό σημείο, μέχρι και το 61ο λεπτό, που αντικαταστάθηκε, ο Έλληνας μπακ ήταν πολύ καλύτερος…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0