Football Talk

«Φορτούνα για Όλους»: Δωρεάν οι εντός έδρας αγώνες με στόχο την… Bundesliga!

«Φορτούνα για Όλους»: Δωρεάν οι εντός έδρας αγώνες με στόχο την… Bundesliga!

Κι όμως, 52 χιλιάδες οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ είδαν την αγαπημένη τους ομάδα δωρεάν (1) να επικρατεί με 4-3 της Καϊζερσλάουτερν κι αυτή είναι μόνο η αρχή…

Σε μία παράδοξη κίνηση προχώρησε η Φορτούνα Ντίσελντορφ αποφασίζοντας όλοι εντός έδρας αγώνες της ομάδας να είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους μέχρι την σεζόν 2028/29.

Αυτή η φοβερή παροχή αποσκοπεί στον μεγάλο στόχο της γερμανικής ομάδας να επιστρέψει στα «σαλόνια» της Bundesliga, ενώ ταυτόχρονα «βλέπει» στην δημιουργία ενός δεσμού με τους οπαδούς της θέλοντας να αυξήσει τους φιλάθλους της.

Φυσικά, κάτι τέτοιο αποτελεί εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν σημαντικά τα έσοδα του συλλόγου. Βέβαια, για να καλυφθεί αυτό το κενό, η Φορτούνα ελπίζει να μπορέσει να προσελκύσει περισσότερους χορηγούς.

«Όσο περισσότερους χορηγούς μπορούμε να βρούμε, τόσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε να διαθέσουμε δωρεάν», δήλωσε ο Αλεξάντερ Τζομπστ, Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου.

Τα πρώτα στοιχεία αυτής της κίνησης είναι αισιόδοξα, αφού η ομάδα του Χρήστου Τζόλη, πέρα από το γεγονός ότι κέρδισε δύσκολα της Καϊζερσλάουτερν με 4-3 στο γήπεδό της, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga 2, το έκανε μπροστά στα μάτια 52 χιλιάδων οπαδών της, οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα δωρεάν.

 

«Αυτό δείχνει ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση με αυτή τη νέα ιδέα. Είναι ριζοσπαστικό. Το αν θα λειτουργήσει θα εξαρτηθεί από το αν η πρωτοβουλία μπορεί να διατηρήσει τη δυναμική της και να δημιουργήσει τον απαραίτητο ενάρετο κύκλο. Θα θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, από πού προέρχονται ή από ποιο κοινωνικό περιβάλλον, να βιώσουν την ατμόσφαιρα του sold-out σταδίου και την αξία της ποδοσφαιρικής εμπειρίας», τόνισε ο Τζομπστ μετά το τέλος του νικηφόρου σαββατιάτικο αγώνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0