Football Talk

Καραπαπάς: «Το φύλλο αγώνα γράφει πως ο Παναθηναϊκός έφυγε μόνος του από το γήπεδο»

Καραπαπάς: «Το φύλλο αγώνα γράφει πως ο Παναθηναϊκός έφυγε μόνος του από το γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με δική του απόφαση από το Γεώργιος Καραϊσκάκης και όχι με εντολή διαιτητή, αναφέρει το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΚώστα Καραπαπά.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τη διακοπή του ντέρμπι:

«Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να συνεχιστεί το ματς και να μην γίνει παρωδία. Μετά τον ήχο της κροτίδας, ο διαιτητής ενημέρωσε και τις δυο ομάδες πως θα γράψει στο φύλλο αγώνα ότι ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς απόφαση του διαιτητή.

Δύο ώρες μετά ο Παναθηναϊκός έλεγε πως ποτέ εμείς δεν φύγαμε από το γήπεδο και πως είναι έτοιμοι να παίξουν, αλλά είχαν ήδη παραγγείλει πίτσες στα αποδυτήρια μιάμιση ώρα πριν. Αυτό δεν θα πάει πουθενά, έχουμε ακόμη 5 ματς μπροστά μας, είναι ντροπή όλο αυτό. Από αύριο θα δείτε τι θα κυκλοφορήσει, φωτογραφίες, βίντεο.

Ο Μπρινιόλι είχε δεχθεί κροτίδα στη Φιλαδέλφεια αλλά δεν έφυγε κανείς. Ευχαριστούμε τον κόσμο, έκαναν όλοι υπομονή, ήταν ένα Καραισκάκη από τα παλιά και ζητάμε συγνώμη για το ότι δεν είδε το ματς, αλλά δεν έγινε με δική μας ευθύνη. Η διακοπή έγινε χωρίς να υπάρχει αντικειμενικός τραυματισμός, χωρίς να υπάρχει ιατρικό εύρημα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0