Football Talk

Μαρινάκης: «Μόνο ένας ποδοσφαιριστής φάνηκε πως είχε ευαισθησία στα αυτιά!» (video)

Μαρινάκης: «Μόνο ένας ποδοσφαιριστής φάνηκε πως είχε ευαισθησία στα αυτιά!» (video)

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! «Η κλινική εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική σύμφωνα με τον γιατρό» ανέφερε μεταξύ άλλων.


«Για να μη μακρηγορούμε, αυτό που έγραψε ο γιατρός είναι πως κατά τη γνώμη του, μετά από εξέτασή του μία ώρα μετά το συμβάν, η κλινική του εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα δεν έχει στο γήπεδο μηχανήματα και εργαστήριο για να κάνει περεταίρω εξετάσεις για να πει αν ήταν fit ή not fit. Σύμφωνα με τον κανονισμό, πρέπει να τον κοιτάξουμε ξανά στη Super League, ο γιατρός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια αυτό, γιατί χρειάζονται εξετάσεις από μηχανήματα, που δεν υπάρχουν στα γήπεδα. Ακούστηκε ένας κρότος, εκεί ήταν παίκτες και των δύο ομάδων, που έκαναν ζέσταμα. Μόνο ένας ποδοσφαιριστής έδειξε να έχει πρόβλημα. Ο γιατρός ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως δεν υπήρχε επαφή με την κροτίδα. Από τον κρότο ο παίκτης είπε πως δεν μπορεί να σηκωθεί και πως ζαλίζεται. Φεύγοντας, τον είδαμε να φορά και κολάρο. Αυτά είναι παραμύθια, που είχαμε καιρό να δούμε στα ελληνικά γήπεδα.

Να δούμε και ματς του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, όπου πάνω από τον πάγκο ήταν 40 ποινικοί με μαχαίρια, σουγιάδες και αυτοσχέδιες βόμβες. Οι κροτίδες ήταν επί χίλια, παίξαμε, χάσαμε και δεν υπήρξε κανένα θέμα. Με τον Φινμπόγκασον κάηκε το πόδι του, το είδαν οι γιατροί και δεν γινόταν να συνεχίσει. Εδώ οι γιατροί δεν κατέγραψαν καμία βλάβη του παίκτη. Η κατάστασή του ήταν ικανοποιητική και ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης ήθελαν να πάει στο νοσοκομείο
».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0