Football Talk

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Και τώρα όλα θα κριθούν στο ποιος θα έχει τον καλύτερο δικηγόρο!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Και τώρα όλα θα κριθούν στο ποιος θα έχει τον καλύτερο δικηγόρο!

Αυτό ήταν. Το ντέρμπι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Διεκόπη οριστικά και αναμένουμε την συνέχεια του… παιχνιδιού στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί  θα φανεί και ποια ομάδα έχει τον καλύτερο… δικηγόρο.

Έχει πραγματικά αντιληφθεί κανείς τι συνέβη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού και πώς φτάσαμε στην οριστική διακοπή της συνάντησης; Βρισκόμαστε στο ημίχρονο, με τους «πρασίνους» να προηγούνται με 1-0 και να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη επί του Ολυμπιακού, εκτός έδρας, σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος, μετά από εννέα χρόνια.

Μία στιγμή είναι αρκετή όμως για να τα αλλάξει όλα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά, ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει με τον Καμαρά και δευτερόλεπτα μετά, μία κροτίδα προσγειώνεται εντός αγωνιστικού χώρου και ο Χουάνκαρ τραυματίζεται.

Μεσολαβούν… πολλά, ο Παναθηναϊκός έχει αποχωρήσει από το γήπεδο, οι δύο ομάδες «κοντράρονται» στα social media και εν τέλει έχουμε οριστική διακοπή.

Αρχικά, οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως ο γιατρός έχει εξετάσει τον Χουάνκαρ και έχει επιβεβαιώσει πως έχει πράγματι υποστεί τραυματισμό. Συνεπώς, αποχωρούν με υπαιτιότητα των γηπεδούχων.

Εν συνεχεία, γίνεται γνωστό πως ο γιατρός έχει αλλάξει απόφαση και πως το ματς ενδέχεται να συνεχιστεί κανονικά, με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» να επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουν ζέσταμα.

Ο διαιτητής όμως, Φάμπιο Μαρέσκα, δεν εμφανίζεται ποτέ. Και κάπου εκεί, η καθυστέρηση… μεγαλώνει, με τον Παναθηναϊκό να αρνείται να βγει στο γήπεδο και να κατηγορεί ανοιχτά τον γιατρό της συνάντησης, Χρήστο Γώγο, ως φίλο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» απαντούν με μία ανάλογη ανάρτηση και περίπου δύο ώρες μετά από όλα αυτά, αποφασίζεται η οριστική διακοπή!

Πλέον, η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Και εκεί θα φανεί ποιος έχει τον καλύτερο… δικηγόρο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0