Football Talk

Ο τελευταίος «Βαγιαννίδης» που... πλήγωσε τον Ολυμπιακό, είχε συμπαίκτη τον Σεϊταρίδη! (video)

Ο τελευταίος «Βαγιαννίδης» που... πλήγωσε τον Ολυμπιακό, είχε συμπαίκτη τον Σεϊταρίδη! (video)

Έλληνας σκόρερ για τον Παναθηναϊκό, σε ντέρμπι «αιωνίων»; Χρειάστηκε να περάσουν έντεκα ολόκληρα χρόνια! Κι αν αυτό δεν μοιάζει αρκετό, σκεφτείτε πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, είχε ξεκινήσει βασικός σε εκείνο το ματς!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Έλληνας σκόρερ και «αιώνιο» ντέρμπι είναι λέξεις που κοντεύουν να… ξεχαστούν για τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Γιώργος Βαγιαννίδης ανέλαβε δράση, για «ξεσκονίσει» την ιστορία και να γράψει το όνομα του στο φωτεινό πίνακα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Έλληνας αμυντικός με ένα γκολ του στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε προβάδισμα στον φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό.

Δεν είναι πολύς ο καιρός της τελευταίας νίκης των «πράσινων» στην έδρα του Ολυμπιακού (δύο χρόνια), αλλά είναι πολύς από τότε που κάποιος Έλληνας σκόραρε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού σε «αιώνιο» ντέρμπι. Για να ακριβολογούμε, πρέπει να γυρίσουμε το ημερολόγιο μας 11 χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στον Δεκέμβριο του 2012. Ο Παναθηναϊκός με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο, είχε στην αρχική του ενδεκάδα οκτώ Έλληνες: Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, Σεϊταρίδη, Χριστοδουλόπουλο και Μαυρία. Σε αντίθεση με το παιχνίδι της Κυριακής (22/10) στο οποίο ξεκίνησαν μονάχα δύο: ο Ιωαννίδης και ο Βαγιαννίδης.

Ο Χάρης Μαυρίας μετά από μια μπαλιά του Σπυρόπουλου στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, κοντρόλαρε την μπάλα και εκτέλεσε με μεγάλη δύναμη την αντίπαλη εστία με μεγάλη επιτυχία. Πέτυχε ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ και έδωσε προβάδισμα στους «πράσινους» στο 17ο λεπτό του παιχνιδιού. Αυτή λοιπόν, ήταν και η τελευταία φορά που Έλληνας ποδοσφαιριστής σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό, πριν ο Βαγιαννίδης αναλάβει δράση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0