Football Talk

Αλμέιδα: «Περιμένουμε τον Φερνάντες ως τον Γενάρη, ο Πινέδα παίζει ακατάπαυστα έναν χρόνο!»

Αλμέιδα: «Περιμένουμε τον Φερνάντες ως τον Γενάρη, ο Πινέδα παίζει ακατάπαυστα έναν χρόνο!»
Αποκαλυπτικός ο Ματίας Αλμέιδα, τι είπε για τους τραυματίες, αλλά και τη διαχείριση ορισμένων παικτών!
Όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη (22/10, 3-0):

Για την εικόνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη:

«Το σημερινό παιχνίδι το χωρίζω σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ξεκινήσει καλά και με το πέρας του χρόνου αρχίσαμε και κάναμε κάποια λάθη. Ο αντίπαλος είχε κάποιες ενέργειες που προήλθαν από δικά μας λάθη. Στο τελευταίο λεπτό βάλαμε το γκολ που ψάχναμε και στην ανάπαυλα διορθώσαμε κάποια πράγματα και είμαστε δίκαια νικητές».

Για την αλλαγή του Αραούχο στο ημίχρονο και για το αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα:

«Ο Σέρχιο είχε ένα θέμα στους προσαγωγούς και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα ήταν καλύτερα να τον βγάλω και να ετοιμαστεί για το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και για το αν παίζει ρόλο για αυτή ότι υπάρχει ευρωπαϊκό παιχνίδι στη συνέχεια όπως και με τον ΟΦΗ:

«Θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με τη συγκέντρωση. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι εγώ βρίσκομαι εδώ ένα χρόνο και κάτι μήνες και για εμένα είναι όλες οι διοργανώσεις σημαντικές. Κάθε φορά που δίνω τη δυνατότητα στους παίκτες μου να ξεκινήσουν ένα παιχνίδι αυτοί πρέπει να την εκμεταλλεύονται. Καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές ένας παίκτης μπορεί να μην κατανοήσει απόλυτα το τι πρέπει να κάνει σε ένα ματς, όμως το δικό μου μήνυμα είναι πάντα ίδιο. Ο χρόνος που αφιερώνουμε σε κάθε αντίπαλο είναι πάντα ίδιος. Όταν κάποιοι δεν έχουν καλή απόδοση, τότε μου δίνουν το δικαίωμα να τους κάνω αλλαγή. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετά λάθη, όμως τώρα με πιο κρύο κεφάλι αυτό που κρατάω είναι ότι το προηγούμενο παιχνίδι που δεν μπήκαμε καλά το χάσαμε. Αυτό το κερδίσαμε. Συνεπώς είναι ένα βήμα προς τα μπροστά».

Για τη συμβολή του Πινέδα στο ματς:

«Προσπαθώ να τον προσέξω ως προς τη διαχείριση τον Ορμπελίν γιατί παίζει ασταμάτητα εδώ και ένα χρόνο. Αποδεικνύει ότι σε όποια θέση και να παίξει αυτός θα έχει την ίδια απόδοση. Μπορεί κάποιες φορές να είναι λίγο καλύτερος και κάποιες άλλες όχι τόσο, όμως είναι πάντα χαρούμενος και πρόθυμος να μας βοηθήσει».

Για τον κόσμο που φώναξε ξανά το όνομά του ρυθμικά είπε:

«Είναι αμοιβαία τα αισθήματα με τον κόσμο και ζητάω από τον Θεό να είναι καλά τα αποτελέσματα για να είμαστε μαζί για περισσότερο καιρό. Από τη στιγμή που αυτός που μου έδωσε το επίθετο που φωνάζουν είναι στον ουρανό και συγκινούμαι όταν το ακούω και για αυτό».

Για την επιλογή να παίξει ο Τσούμπερ για κάποιο διάστημα στην κορυφή της επίθεσης:

«Είχα δει ότι στο πρώτο ημίχρονο ότι ο αντίπαλος μας περίμενε. Θα μπορούσα να είχα βάλει τον Φαν Βεερτ, όμως ήξερα ότι ο Στίβεν θα έκανε κάποιες κινήσεις προς τα πίσω και θα μας έκανε πιο κινητικούς. Σουτάρει συχνά ο Στίβεν, του αρέσει να βάζει γκολ. Έκανε μια καταπληκτική ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και μετά ήξερα ότι αν τον έβαζα μέσα στην περιοχή θα καταφέρει να σκοράρει. Ο Στίβεν μένει πολλές φορές μετά το τέλος της προπόνησης για να δουλέψει στα τελειώματα».

Για τους τραυματίες:

«Ο Πόνσε αισθάνθηκε κάποια ενόχληση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οπότε προτίμησα να μην τον χρησιμοποιήσω αυτό το Σαββατοκύριακο για να είναι σε θέση να έχει ελπίδες για την Πέμπτη. Ο Μουκουντί επέστρεψε από την Εθνική με ένα πρόβλημα, από μια γονατιά. Πιστεύω ότι και οι δυο θα είναι αύριο στην προπόνηση. Ο Γκαρσία και ο Γκατσίνοβιτς κάνουν αποκατάσταση και κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Μια που ανοίξαμε το ιατρικό δελτίο ο Πάολο Φερνάντες θα είναι μαζί μας από γύρω στον Δεκέμβρη-Γενάρη»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0