Football Talk

Με Ορτέγκα-Αλεξανδρόπουλος ο Ολυμπιακός, φουλ... επίθεση από τα μπακ ο Παναθηναϊκός!

Με Ορτέγκα-Αλεξανδρόπουλος ο Ολυμπιακός, φουλ... επίθεση από τα μπακ ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι της Ελλάδας είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με τους δύο προπονητές να έχουν κάνει τις επιλογές τους σχετικά με τις αρχικές συνθέσεις των ομάδων.

Στις 19:30 όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, ανυπομονούν για την σέντρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Το εν λόγω παιχνίδι μπορεί να κρίνει την βαθμολογική κατάταξη της κορυφής, με τους «κόκκινους» να βρίσκονται στο πρώτο σκαλί της βαθμολογικής κατάταξης με 19 βαθμούς και το «τριφύλλι» να ακολουθεί με 16, ενώ η ΑΕΚ με νίκη στην Τρίπολη έφτασε τους 17 πόντους και βρίσκεται ανάμεσα στους αιώνιους.

Οι δύο προπονητές παρόλα αυτά, έχουν κάνει τις επιλογές τους σχετικά με τις αρχικές ενδεκάδες που θα παρατάξουν στο Φάληρο και είναι έτοιμοι να… κοντραριστούν.
Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Ρέτσος, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης , Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0