Football Talk

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Άντεξε με «10», είχε… φύλακα τον Αναγνωστόπουλο και πήρε σπουδαίο βαθμό! (video)

Κηφισιά – ΟΦΗ 0-0: Άντεξε με «10», είχε… φύλακα τον Αναγνωστόπουλο και πήρε σπουδαίο βαθμό! (video)

Σπουδαία ισοπαλία κατάφερε να αποσπάσει η Κηφισιά από τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, αναλογικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Οι Κρητικοί έπαιζαν με παίκτη παραπάνω για σχεδόν μία ώρα, αλλά δεν βρήκαν γκολ, ενώ το 0-0 διατήρησε και ο Αναγνωστόπουλος, με απόκρουση πέναλτι στην προσπάθεια του Φελίπε!

Μπορεί ο ΟΦΗ να συνεχίζει δίχως ήττα για 7η διαδοχική αναμέτρηση, σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά το τελικό 0-0 απέναντι στη Κηφισιά δεν αφήνει δεδομένα ικανοποιημένους τους Κρητικούς, οι οποίοι αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το 36ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο ματς, πίεσε, είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο 15’ με τον Φελίπε, ενώ σημαντική στιγμή απώλεσε και ο Ντίκο.


Δέκα λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, έλαβε χώρα η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του ματς. Ο Ιπαλίμπο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Λάρσον, απόφαση που θεωρήθηκε… υπερβολική από τους γηπεδούχους, που έβγαλαν και ανακοίνωση στην ανάπαυλα, σε βάρος του διαιτητή, καθώς ο VAR τον κάλεσε να το δει, αλλά εκείνος διατήρησε ως είχε την απόφασή του.

Όπως αναμενόταν, ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να πιέζει και με την έναρξη της επανάληψης, αλλά το «θρίλερ» κράτησε μέχρι τέλους. Στο 86’, ο Μποτία ανέτρεψε τον Φελίπε εντός περιοχής και το πέναλτι καταλογίστηκε.

Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε το πέναλτι, διατηρώντας το 0-0 μέχρι τέλους και χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο, Σναϊντερλάν (79' Παπασάββας), Σάντος (78' Τετέι), Ιλίεφ (46' Τσάπαν), Μπιφουμά (66' Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς (90' Λούμορ)

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83' Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Γκλάζερ, Αμπάντα (61' Θοράρινσον), Ντίκο (60' Νέιρα), Γκαγέγκος (70' Ριέρα), Φελίπε, Τοράλ (70' Μοσκέρα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0