Football Talk

Συμπαίκτης του Μαυροπάνου ο Σμιθ Ρόου; Η ιδιαίτερη συμφωνία Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ, στο deal του Ράις!

Συμπαίκτης του Μαυροπάνου ο Σμιθ Ρόου; Η ιδιαίτερη συμφωνία Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ, στο deal του Ράις!

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να έκανε αποδεκτή την πρόταση της Άρσεναλ για την μετακόμιση του Ντέκλαν Ράις στο «Έμιρεϊτς», όμως φρόντισε να βάλει στη συμφωνία και έναν ακόμη όρο. Και αυτός αφορά το μέλλον του Έμιλ Σμιθ Ρόου στους «κανονιέρηδες».

Ένα ακόμη deal, του οποίου οι λεπτομέρειες κάνουν την εμφάνισή τους αρκετούς μήνες μετά την ολοκλήρωσή του, φαίνεται πως είναι αυτό της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ, με φόντο τη μετακόμιση του Ντέκλαν Ράις στο «Έμιρεϊτς».

Και αυτό διότι, ναι μεν τα «σφυριά» έβαλαν στα ταμεία τους 105 εκατομμύρια, όταν ο Ράις υπέγραψε το πολυετές του συμβόλαιο με την Άρσεναλ, αλλά φρόντισαν να προσθέσουν έναν ακόμη όρο στην εν λόγω συμφωνία.

Ποιος είναι αυτός; Να αποτελούν την ομάδα, η οποία θα έρθει πρώτη σε επαφή με τον Έμιλ Σμιθ Ρόου, σε περίπτωση που αυτός επιλέξει να αποχωρήσει από το «Έμιρεϊτς», για οποιονδήποτε λόγο, είτε είναι με τη μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος νεαρός μέσος, δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα ματς της Premier League εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο και παρότι το νέο του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2026, αρκετά αγγλικά Μέσα θεωρούν πως δεν θα το εξαντλήσει.

Αν αυτό συμβεί και η Άρσεναλ δεχθεί να τον παραχωρήσει, έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα, ο Άγγλος θα πρέπει πρώτα να συζητήσει με τη Γουέστ Χαμ. Διότι αυτό συμφωνήθηκε στο deal των «κανονιέρηδων» με την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου. Ακόμη και αν ο ίδιος ο παίκτης «συγκινείται» περισσότερο από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτησή του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0